Έργο

SNAMI TRAVEL

Διαθέτοντας κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα του τουρισμού το Snami Travel επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η ομάδα μας ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας τους ιστοσελίδας η οποία διαμορφώθηκε χρησιμοποιώντας custom web designs. Δόθηκαν οι παρακάτω δυνατότητες:
  • αναζήτηση & παρουσίαση καταλύματος (hotel page & search result page)
  • παρουσίαση εκδρομών (VIP, group excursions)
  • παροχή επιλογών μεταφοράς (transfers)
  • προβολή προσφορών (offers)
  • παρουσίαση προορισμών (destinations)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • UX/UI design
  • Web development

ΕΤΟΣ

2018

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

wordpress

Travel agency web development

Δημιουργήσαμε τη SEO friendly σελίδα του πελάτη μας χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε responsive web design έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών (desktop, tablet,mobile).

www.snamitravel.com/

www.snamitravel.com/

View more

Exceptional custom web design

Διαμορφώσαμε εξατομικευμένα designs στα οποία εφαρμόστηκε η αντίστοιχη λειτουργικότητα για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας.

snami-custom-1920x850

Hotel search results

Δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης καταλύματος συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα αναζήτησης. Ο χρήστης ανακατευθύνεται στην σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης που υλοποίησε όπου του δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα φίλτρα ώστε να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματά με βάση τις ανάγκες του. Μπορεί να ορίσει τον τύπο του καταλύματος, τα αστεράκια που επιθυμεί, το budget το οποίο διαθέτει ή τις παροχές που επιθυμεί.

snami-search-results

Accommodation management

Αναπτύξαμε την ολοκληρωμένη σελίδα για το κάθε κατάλυμα. Παρουσιάζονται εκεί οι βασικές πληροφορίες των καταλυμάτων ξεκινώντας από τα βασικά κείμενα για την περιγραφή του καταλύματος και την παρουσίαση πληροφοριών όπως τύπος καταλύματος, budget range, αριθμός δωματίων και οι ώρες check in και check out. Παρουσιάζονται επίσης όλες οι παροχές (amenities) των καταλυμάτων οι οποίες απεικονίζονται αποτελεσματικά μέσω των επιλεγμένων icons που προσάρμοσε η ομάδα μας. Διατίθεται περιγραφή και φωτογραφίες κάθε δωματίου που διαθέτει το κατάλυμα. Επίσης ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το fact sheet του καταλύματος, να εντοπίσει το κατάλυμα στον χάρτη, να περιηγηθεί στην gallery φωτογραφιών του καθώς και να συμπληρώσει το booking form ώστε να ολοκληρώσει μια κράτηση.

snami-accommocation-gif

Handpicked icons for amenities

snami-amenities-gif-1920x850

Excursions management

Διαμορφώσαμε αντίστοιχες σελίδες για τις παρεχόμενες εκδρομές. Παρουσιάζονται εκεί οι βασικές πληροφορίες των εκδρομών όπως ο τύπος της, το budget range και η διάρκεια της. Παρατίθενται η περιγραφή της εκδρομής, η διαδρομή (destination), σημειώσεις καθώς και gallery φωτογραφιών. Έχει διαμορφωθεί section όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες επιλογές με πληροφορίες όπως ο τύπος (VIP, economy), το όχημα, την χωρητικότητα και το κόστος. Επιλέγοντας τις επιθυμητές ημερομηνίες. τον αριθμό ατόμων και το επιθυμητό όχημα μπορεί ο χρήστης να στείλει booking request για την επιθυμητή εκδρομή.

snami-excursions

Tailor-made excursion

snami-tailor-made

Offers page

Παρουσίαση προσφορών οι οποίες απενεργοποιούνται αυτόματα όταν λήξει η περίοδος ισχύς τους. Παρέχονται πληροφορίες για την διάρκεια, την περίοδο διαμονής, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς επίσης δίνεται περιγραφή και gallery φωτογραφιών για κάθε προσφορά. Δυνατότητα συμπλήρωσης booking form για την κράτηση της επιθυμητής προσφοράς.

snami-offers-1920x850

Επιλογές μεταφοράς (transfers)

Παρουσίαση επιλογών μεταφοράς επιλέγοντας το pick up location, ορίζοντας τον προορισμό (destination) και το επιθυμούμενο μέσο μεταφοράς. Εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές δίνοντας πληροφορίες για τις αποστάσεις, το εκτιμώμενο κόστος και την εκτιμώμενη διάρκεια του ταξιδιού.

snami-transfers-1920x850

Destination management

Δυνατότητα περιήγησης στις σελίδες των προορισμών όπου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό, δυνατότητα αναζήτησης καταλυμάτων στις επιθυμητές ημερομηνίες, παρουσίαση gallery φωτογραφιών καθώς και απεικόνιση προορισμού στον χάρτη.

snami-desitnations

Website features

Περισσότερα Έργα

greeka-featured

Greeka Car Rental

redesign
theming

project
zan-jewels

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project
kanela-featured-image

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project
timologo-PRESENTATION

Timologo

UX/UI design
platform development

project
700X700-caloria

Caloria

UI/UX design
web application

project
Έργο Aegean Blue Villa | Web Hotelier Integration | Webtrails

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project
sunlight-UIIX

Sunlight

UI/UX design
web development

project
hometag

HomeTag

platform design & development

project
Έργο Onestopinstroke - Web development | Κατασκευή SEO-friendly website σε Wordpress με marketing-oriented responsive web design

Onestopinstroke

website design & development
integration with Mailchimp

project
bluespear

BlueSpear

logo design
mobile app design

project