Έργο

SNAMI TRAVEL

Διαθέτοντας κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα του τουρισμού το Snami Travel επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Η Webtrails  ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας τους ιστοσελίδας η οποία διαμορφώθηκε χρησιμοποιώντας custom web designs. Δόθηκαν οι παρακάτω δυνατότητες:
  • αναζήτηση & παρουσίαση καταλύματος (hotel page & search result page)
  • παρουσίαση εκδρομών (VIP, group excursions)
  • παροχή επιλογών μεταφοράς (transfers)
  • προβολή προσφορών (offers)
  • παρουσίαση προορισμών (destinations)

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • UX/UI design
  • Web development

ΕΤΟΣ

2018

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

wordpress

Travel agency web development

Δημιουργήσαμε τη SEO friendly σελίδα του πελάτη μας χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε responsive web design έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών (desktop, tablet,mobile).

www.snamitravel.com/

www.snamitravel.com/

View more

Exceptional custom web design

Διαμορφώσαμε εξατομικευμένα designs στα οποία εφαρμόστηκε η αντίστοιχη λειτουργικότητα για την ανάπτυξη της ιστοσελίδας.

snami-custom-1920x850

Hotel search results

Δίνεται η δυνατότητα αναζήτησης καταλύματος συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα αναζήτησης. Ο χρήστης ανακατευθύνεται στην σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης που υλοποίησε όπου του δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα φίλτρα ώστε να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματά με βάση τις ανάγκες του. Μπορεί να ορίσει τον τύπο του καταλύματος, τα αστεράκια που επιθυμεί, το budget το οποίο διαθέτει ή τις παροχές που επιθυμεί.

snami-search-results

Accommodation management

Αναπτύξαμε την ολοκληρωμένη σελίδα για το κάθε κατάλυμα. Παρουσιάζονται εκεί οι βασικές πληροφορίες των καταλυμάτων ξεκινώντας από τα βασικά κείμενα για την περιγραφή του καταλύματος και την παρουσίαση πληροφοριών όπως τύπος καταλύματος, budget range, αριθμός δωματίων και οι ώρες check in και check out. Παρουσιάζονται επίσης όλες οι παροχές (amenities) των καταλυμάτων οι οποίες απεικονίζονται αποτελεσματικά μέσω των επιλεγμένων icons που προσάρμοσε η ομάδα μας. Διατίθεται περιγραφή και φωτογραφίες κάθε δωματίου που διαθέτει το κατάλυμα. Επίσης ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το fact sheet του καταλύματος, να εντοπίσει το κατάλυμα στον χάρτη, να περιηγηθεί στην gallery φωτογραφιών του καθώς και να συμπληρώσει το booking form ώστε να ολοκληρώσει μια κράτηση.

snami-accommocation-gif

Handpicked icons for amenities

snami-amenities-gif-1920x850

Excursions management

Διαμορφώσαμε αντίστοιχες σελίδες για τις παρεχόμενες εκδρομές. Παρουσιάζονται εκεί οι βασικές πληροφορίες των εκδρομών όπως ο τύπος της, το budget range και η διάρκεια της. Παρατίθενται η περιγραφή της εκδρομής, η διαδρομή (destination), σημειώσεις καθώς και gallery φωτογραφιών. Έχει διαμορφωθεί section όπου παρουσιάζονται οι διαθέσιμες επιλογές με πληροφορίες όπως ο τύπος (VIP, economy), το όχημα, την χωρητικότητα και το κόστος. Επιλέγοντας τις επιθυμητές ημερομηνίες. τον αριθμό ατόμων και το επιθυμητό όχημα μπορεί ο χρήστης να στείλει booking request για την επιθυμητή εκδρομή.

snami-excursions

Tailor-made excursion

snami-tailor-made

Offers page

Παρουσίαση προσφορών οι οποίες απενεργοποιούνται αυτόματα όταν λήξει η περίοδος ισχύς τους. Παρέχονται πληροφορίες για την διάρκεια, την περίοδο διαμονής, τις παρεχόμενες υπηρεσίες, καθώς επίσης δίνεται περιγραφή και gallery φωτογραφιών για κάθε προσφορά. Δυνατότητα συμπλήρωσης booking form για την κράτηση της επιθυμητής προσφοράς.

snami-offers-1920x850

Επιλογές μεταφοράς (transfers)

Παρουσίαση επιλογών μεταφοράς επιλέγοντας το pick up location, ορίζοντας τον προορισμό (destination) και το επιθυμούμενο μέσο μεταφοράς. Εμφανίζονται όλες οι διαθέσιμες επιλογές δίνοντας πληροφορίες για τις αποστάσεις, το εκτιμώμενο κόστος και την εκτιμώμενη διάρκεια του ταξιδιού.

snami-transfers-1920x850

Destination management

Δυνατότητα περιήγησης στις σελίδες των προορισμών όπου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό, δυνατότητα αναζήτησης καταλυμάτων στις επιθυμητές ημερομηνίες, παρουσίαση gallery φωτογραφιών καθώς και απεικόνιση προορισμού στον χάρτη.

snami-desitnations

Website features

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project