Έργο

TIMOLOGO

Μέσα από το timologo.gr προσφέρεται η υπηρεσία της ηλεκτρονικής τιμολόγησης με πολύ απλό τρόπο ώστε να μπορεί όποιος επιθυμεί να εκδώσει εύκολα και άμεσα ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο, μία απόδειξη ή μία προσφορά. Η λογική χρήσης είναι αποτέλεσμα ανάλυσης των σημερινών λογιστικών αναγκών μιας επιχείρησης. Ο χρήστης μπορεί να επιλέξει από τις διαθέσιμες μορφές παραστατικών, την μορφή που επιθυμεί:
  • Τιμολόγιο πώλησης αγαθών
  • Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών
  • Απόδειξη παροχής υπηρεσιών
  • Προσφορά
Δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη αν επιθυμεί να  προσθέσει λογότυπό του ή μια εικόνα σχετική με τη δραστηριότητά του. Η ομάδα της Webtrails δημιούργησε το timologo.gr σαν pet project και το προσφέρει με αγάπη.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • UX/UI design
  • Platform development

ΕΤΟΣ

2019

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

React
Node.js

Platform development

  • React
  • Node.js

Το timologo.gr αναπτύχθηκε βασισμένο σε σύγχρονες τεχνολογίες όπως η React και πολλές καινοτόμες ιδέες. Το περιεχόμενο της υπηρεσίας παράγεται μέσω ενός WYSIWYG editor (What You See Is What You Get). Ο χρήστης έχει την δυνατότητα να πληκτρολογήσει τα στοιχεία του, τα στοιχεία πελάτη του καθώς και τα στοιχεία του παραστατικού και αφού ολοκληρώσει την διαδικασία να εκτυπώσει το παραστατικό του. Η υπηρεσία παρέχεται στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.

timologo.gr

timologo.gr

View more

Υπηρεσία στο cloud

Η υπηρεσία παρέχεται στο cloud και προσφέρεται απόλυτη προστασία των προσωπικών δεδομένων καθώς αυτά δεν αποθηκεύονται πουθενά εκτός από τη συσκευή του χρήστη.

timologo-CLOUD

Χαρακτηριστικά υπηρεσίας

Η υπηρεσία που ανέπτυξε η ομάδα μας παρέχεται δωρεάν και δεν απαιτείται εγκατάσταση, εγγραφή ή συνδρομή από τους χρήστες. Η υπηρεσία έχει αναπτυχθεί με τρόπο τέτοιο ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτατη εισαγωγή στοιχείων. Το εκτυπώσιμο παραστατικό προσαρμόζεται στο σύνολο των στοιχείων που έχουν συμπληρωθεί.

timologo-FREE-SERVICE

Video Οδηγιών

Για την διευκόλυνση των χρηστών διαμορφώσαμε σειρά video τα οποία παρέχουν χρήσιμες οδηγίες για τη χρήση της υπηρεσίας. Τα video κοινοποιήθηκαν μέσα από τα social media της πλατφόρμας.

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project