Έργο

GREEKA CAR RENTAL

Η Greeka.com βοηθάει τους επισκέπτες της χώρα μας να εξερευνήσουν τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και θεωρείται μια από τις κορυφαίες επιλογές για να οργανώσει κάποιος ένα ταξίδι στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά. Προσφέρει υψηλής ποιότητας booking services μεταξύ των οποίων και την δυνατότητα ενοικίασης αυτοκινήτου μέσα από το car-rental.greeka.com. Μέσω του web application μπορεί κάποιος να αναζητήσει μεταφορικό μέσο προς ενοικίαση. Προσφέρει ένα πλήθος προσφορών για ενοικίαση αυτοκινήτων με ασφάλιση LDW και απεριόριστα μίλια. Το μεταφορικό μέσο μπορεί να παραδοθεί σε αεροδρόμιο, σε λιμάνι, σε ξενοδοχείο ή να γίνει παραλαβή από τα γραφεία του Greeka. Παρέχει μια πληθώρα επιλογών όπως πολυτελή οχήματα, jeeps, vans, μεσαίου ή μικρού μεγέθους επιβατικά αυτοκίνητα. Η ομάδα μας βασιζόμενη στο branding της εταιρείας και αξιοποιώντας το υπάρχον σύστημα υλοποίησε τον ανασχεδιασμό της σελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων car-rental.greeka.com.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Redesign
  • Theming

ΕΤΟΣ

2019

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Materialize
PHP
HTML/CSS

Redesign & Theming

  • responsive
  • Materialize

Για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη της υπηρεσίας ενοικίασης αυτοκινήτων της Greeka βασιστήκαμε στις σύγχρονες πρακτικές του UI design και προχωρήσαμε στην υλοποίηση του ανασχεδιασμού της υπηρεσίας κάνοντας επεμβάσεις στο υπάρχον σύστημα. Αξιοποιώντας το responsive CSS framework, Materialize, το οποίο βασίζεται στο Material Design της Google διαμορφώσαμε την νέα εκδοχή της σελίδας.

car-rental.greeka.com

car-rental.greeka.com

View more

New theme

Εφαρμόσαμε τα νέα designs στην παρουσίαση τόσο της αρχικής σελίδας όσο και των σελίδων κράτησης αυτοκινήτου και μεταφοράς.

homepage-new-theme-greeka

Multi step search form

Σε κάθε βήμα της αναζήτησης υπάρχει καταγραφή των breadcrumbs, παρακολουθώντας τις ενέργειες που έχουν ακολουθηθεί κάθε φορά.

car-search-zan

Mobile version

mobile-search-car-greeka

Κράτηση αυτοκινήτου

Υλοποιήσαμε τον ανασχεδιασμό στην παρουσίαση των αποτελεσμάτων αναζήτησης και στην προβολή των επιπρόσθετων επιλογών κράτησης αυτοκινήτων.

car-options

Επιπρόσθετες επιλογές κράτησης

Πληρωμή κράτησης αυτοκινήτου

Μεταφορές - Επιλογή επιβατών

Ανανεώσαμε την προβολή των δυνατοτήτων μεταφοράς από προορισμό σε προορισμό, των φορμών επιλογής επιβατών και αποσκευών, των οχημάτων καθώς και της φόρμας πληρωμών.

Περισσότερα Έργα

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project

Snami

UI/UX design
travel agency web development

project

Sunlight

UI/UX design
web development

project

HomeTag

platform design & development

project

Onestopinstroke

website design & development
integration with Mailchimp

project

BlueSpear

logo design
mobile app design

project