Έργο

SUNLIGHT BRAND IDENTITY APPLICATIONS

Η εταιρεία τεχνολογίας Sunlight, αποτελεί ένα spin-out της εταιρείας OnApp, κορυφαίας εταιρείας παροχής public clouds για MSPs, telcos και hosting providers παγκοσμίως. Η Sunlight κυκλοφόρησε την πλατφόρμα Sunlight Enterprise Software, ένα hyper-converged infrastructure σύστημα, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί να παρέχει υψηλής απόδοσης IO και έχει βασιστεί στη Sunlight NexVisor, hypervisor stack νέας γενιάς. Η Webtrails διατηρεί συνεχή και συνεπή συνεργασία με την OnApp και την Sunlight.io. Σχεδιάσαμε αποδοτικό UX & UI και αναπτύξαμε λύσεις προηγμένης τεχνολογίας για την υλοποίηση του διαχειριστικού dashboard της Sunlight. Επίσης συνεργαστήκαμε με την ομάδα marketing της Sunlight για να σχεδιάσουμε ένα πλήθος εφαρμογών για την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να δείτε τα σχετικά έργα μας για την ανάπτυξη του customized διαχειριστικού dashboard της Sunlight καθώς και τον σχεδιασμό και ανάπτυξη του πρώτου marketing website της Sunlight .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Brand Identity Applications

ΕΤΟΣ

2019

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Adobe Illustrator Adobe InDesign

Brand Identity Applications

Έχοντας υλοποιήσει διεξοδικές συζητήσεις με τον πελάτη μας για την κατανόηση των αναγκών αλλά και των υπηρεσιών του δημιουργήσαμε ένα ολοκληρωμένο σύνολο εφαρμογών της εταιρικής ταυτότητας του πελάτη μας. Διαμορφώσαμε προτάσεις για το εταιρικό Brandbook, Partner Brandbook guidelines, Roll up Banners, Exhibition stand graphics, Social media graphics, Product & Company Brochures, 3D Model design κ.α.

3D Model design

Για την καλύτερη οπτικοποίηση της πληροφορίας αναπτύξαμε ένα 3D model το οποίο αντικατοπτρίζει με πιο άμεσο τρόπο την πληροφορία σχετικά με την υπηρεσία της sunlight.io.

Brand Book

Company Profile

Partner & Co Marketing Guide

Social media graphics

Exhibition stand graphics

Για την παρουσίαση της εταιρείας σε διεθνή εκθέσεις και συνέδρια, δημιουργήσαμε τα απαραίτητα exhibition stand graphics & roll up banners.

Roll up Banners

Product & Company Brochures

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project