Έργο

SUNLIGHT DASHBOARD DEVELOPMENT

Η εταιρεία τεχνολογίας Sunlight, αποτελεί ένα spin-out της εταιρείας OnApp, κορυφαίας εταιρείας παροχής public clouds για MSPs, telcos και hosting providers παγκοσμίως. Η Sunlight κυκλοφόρησε την πλατφόρμα Sunlight Enterprise Software, ένα hyper-converged infrastructure σύστημα, το οποίο έχει βελτιστοποιηθεί να παρέχει υψηλής απόδοσης IO και έχει βασιστεί στη Sunlight NexVisor, hypervisor stack νέας γενιάς. Η Webtrails διατηρεί συνεχή και συνεπή συνεργασία με την OnApp και την Sunlight.io. Σχεδιάσαμε αποδοτικό UX & UI και αναπτύξαμε λύσεις προηγμένης τεχνολογίας για την υλοποίηση του διαχειριστικού dashboard της Sunlight. Επίσης συνεργαστήκαμε με την ομάδα marketing της Sunlight για να σχεδιάσουμε ένα πλήθος εφαρμογών για την εταιρική ταυτότητα της εταιρείας. Μπορείτε επίσης να δείτε τα σχετικά έργα μας για τον σχεδιασμό των Brand Identity Applications της Sunlight καθώς και τον σχεδιασμό και ανάπτυξη του πρώτου marketing website της Sunlight .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • UX/UI design
  • Dashboard development

ΕΤΟΣ

2018

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Node.js
React
Redux
OpenAPI

UI / UX design

  • infographics
  • custom made icons

Η Webtrails δημιούργησε interactive user experiences βασιζόμενη σε εξατομικευμένα designs, απεικονίζοντας αποτελεσματικά τις περίπλοκες διεργασίες της πλατφόρμας Sunlight. Για την αποδοτική οπτικοποίηση των υπηρεσιών η δημιουργική μας ομάδα προχώρησε στην ανάπτυξη εξατομικευμένων γραφικών αναπαραστάσεων (infographics) καθώς και εξατομικευμένων εικονιδίων (custom icons).

Visualizing ideas with wireframes

Η υλοποίηση μιας ιδέας ξεκινάει από την επιτυχημένη αποτύπωση της σε wireframes ώστε μετά από πολλές προσπάθειες να καταλήξουμε σε ένα μοντέλο στο οποίο και θα προχωρήσουμε σε υλοποίηση.

Custom icon design

Η δημιουργική μας ομάδα προχώρησε στην ανάπτυξη εξατομικευμένων icons ώστε να ενισχύσει την χρηστικότητα της πλατφόρμας.

Infographics: Visualizing complex systems

Στο dashboard της sunlight.io έχει γίνει λεπτομερής μελέτη, σχεδιασμός και υλοποίηση κάθε επιμέρους element, δίνοντας έμφαση στην βέλτιστη οπτικοποίηση της πληροφορίας. Αποτυπώσαμε με οπτικά δυνατά και κατανοητά στοιχεία την βασική πληροφορία του συστήματος.

Dashboard development

Αναλάβαμε την ανάπτυξη του custom dashboard της Sunlight, το οποίο σχεδιάστηκε σε responsive web design και υλοποιήθηκε με τη χρήση της βιβλιοθήκης της JavaScript, React.

Dashboard overview

Μελετήσαμε και αξιολογήσαμε τα σημαντικά στοιχεία κάθε οθόνης διεργασίας, τονίζοντας τα elements τα οποία προσθέτουν χρηστικότητα στους χειριστές του dashboard. Ενδεικτικά στην παρακάτω οθόνη απεικονίζεται με τον αντίστοιχο χρωματισμό το status κάθε component και ο χρήστης μπορεί με άμεσο τρόπο να προσθέσει ένα στοιχείο ή να δει περισσότερα για το στοιχείο που τον ενδιαφέρει.

Real time statistics & analytics

Multiple Wizard design & development

Σχεδιάσαμε και υλοποιήσαμε ένα πρότυπο οδηγό υλοποίησης για την δημιουργία νέας διεργασίας στην πλατφόρμα.

Improving UX in complex systems

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project