Έργο

GREEKA TRANSFERS & TOURS

Η Greeka.com βοηθάει τους επισκέπτες της χώρα μας να εξερευνήσουν δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς και παρέχει ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών. Θεωρείται κορυφαία διαδικτυακή πηγή για να οργανώσει κάποιος ένα ταξίδι στην Ελλάδα και τα ελληνικά νησιά. Συνεργαστήκαμε με την Greeka για να βελτιώσουμε την εμπειρία χρήστη για τις υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων , μεταφορών και περιηγήσεων σε mobile και desktop συσκευές. Βελτιστοποιήσαμε το UI των φορμών για εύκολη πλοήγηση και επιλογές μεταξύ tree-structured δεδομένων πολλαπλών επιπέδων, στοχεύοντας στην ενίσχυση των μετατροπών (conversions). Μπορείτε επίσης να δείτε το σχετικό έργο μας για τον ανασχεδιασμό της σελίδας ενοικίασης αυτοκινήτων της Greeka .

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • UI / UX Design
  • Theme Development

ΕΤΟΣ

2019

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

PHP
HTML / CSS
Materialize
jQuery

Redesign & Theme development

Για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας χρήστη των υπηρεσιών κράτησης περιηγήσεων και μεταφορών της Greeka βασιστήκαμε στις σύγχρονες πρακτικές του UI design και προχωρήσαμε στην υλοποίηση του ανασχεδιασμού της υπηρεσίας κάνοντας επεμβάσεις στο υπάρχον σύστημα. Αξιοποιώντας το responsive CSS framework, Materialize, το οποίο βασίζεται στο Material Design της Google διαμορφώσαμε την νέα εκδοχή της σελίδας.

transfers.greeka.com

transfers.greeka.com

View more

New theme development

Εφαρμόσαμε τα νέα designs στην παρουσίαση των landing pages καθώς και των επιμέρους σελίδων τόσο στις κρατήσεις tours όσο και στις κρατήσεις transfers.

Booking process development for transfers

Μέσω του web application που αφορά τις μεταφορές (transfers) μπορεί ο ενδιαφερόμενος να οργανώσει την μεταφορά του από και προς το αεροδρόμιο το λιμάνι, το ξενοδοχείο ή άλλο σημείο ενδιαφέροντος καθώς και να επιλέξει το τρόπο και το χρόνο μεταφοράς και να ολοκληρώσει online την κράτησή του.

Booking page for tours

Μέσω του web application που αφορά τις περιηγήσεις (tours) μπορεί κάποιος να αναζητήσει την εκδρομή που επιθυμεί βάση των ενδιαφερόντων του και να κάνει κράτηση για όσα άτομα επιθυμεί, στην ημερομηνία που τον εξυπηρετεί. Δείτε εδώ περισσότερα για τα παρεχόμενα tours της Greeka.

Booking options

Κατά την διαδικασία κράτησης ενός tour, δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να επιλέξει επιπρόσθετα το pickup και dropff location καθώς και αν επιθυμεί full board κατά την μεταφορά.

Booking process development for tours

Mobile version

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project