Έργο

ZAN

Το κοσμηματοπωλείο ΖΑΝ λειτουργεί από την οικογένεια Ζαχαριουδάκη στο Ηράκλειο Κρήτης, από το 1978 τόσο ως εργαστήριο χρυσοχοΐας όσο και ως ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα κοσμημάτων στην πόλη. Διαθέτει συλλογές χειροποίητων κοσμημάτων, διακρίνεται για την προσεγμένη κατασκευή και τη χρήση καθαρών υλικών. Η Webtrails ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος zan.com.gr δίνοντας έμφαση στη κατάλληλη χρήση ιδιοτήτων, φίλτρων και ετικετών. Επιλέγοντας το εργαλείο Woocommerce για την ανάπτυξη του νέου eshop και παρέχοντας την απαραίτητη εκπαίδευση στους υπεύθυνους διευκολύναμε την διαδικασία διαχείρισης του. Παράλληλα αναλάβαμε τις καμπάνιες marketing τόσο για την ενίσχυση του brand ΖΑΝ όσο και για την ενίσχυση πωλήσεων του νέου eshop.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • E-shop design
  • E-shop development
  • Performance marketing

ΕΤΟΣ

2019

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Woocommerce

E-shop development

  • Woocommerce
  • SEO

Δημιουργήσαμε το SEO friendly e-shop του πελάτη μας χρησιμοποιώντας το Woocommerce, ένα ισχυρό, επεκτάσιμο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, φτιαγμένο για να ενσωματώνεται αρμονικά στο WordPress. Το νέο eshop σχεδιάστηκε σε responsive web design έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών (desktop, tablet,mobile).

zan.com.gr

zan.com.gr

View more

Κατηγοριοποίηση προϊόντων

Βοηθήσαμε τον πελάτη μας να καθορίσει το επιθυμητό μενού του καταλόγου του, κατευθύνοντας τον στην κατάλληλη χρήση ιδιοτήτων, φίλτρων, ετικετών, κατηγοριών και υποκατηγοριών. Η ομάδα μας θεωρεί την διαδικασία αυτή ιδιαίτερα σημαντική καθώς καθορίζει σημαντικά την χρηστικότητα ενός eshop.

zan-filters
zan-list-view-filters

Product details

zan-product-details

Performance Marketing

  • Google Ads
  • Social Media
  • Content

Σχεδιάσαμε το Performance Marketing για τον πελάτη μας, ώστε να επιτύχει τους στόχους του τόσο για τις ανάγκες του φυσικού καταστήματος όσο και του νέου ηλεκτρονικού. Βασικές προτεραιότητες μας κατά την εκκίνηση της συνεργασίας μας, υπήρξαν η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας του καταστήματος καθώς και η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας σε τοπικό επίπεδο και η ακόλουθη ανάπτυξη στο επίπεδο των πωλήσεων. Διαμορφώθηκε στρατηγική τόσο σε επίπεδο δημιουργίας ποιοτικού περιεχομένου όσο και διάδοσης της πληροφορίας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Οργανώθηκαν δυναμικές καμπάνιες marketing τόσο στα Social Media όσο και στις μηχανές αναζήτησης.

zan-ad-camp

Content Marketing

zan-odigos-home
zan-content

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project