Έργο

ZAN

Το κοσμηματοπωλείο ΖΑΝ λειτουργεί από την οικογένεια Ζαχαριουδάκη στο Ηράκλειο Κρήτης, από το 1978 τόσο ως εργαστήριο χρυσοχοΐας όσο και ως ένα από τα πιο δημοφιλή καταστήματα κοσμημάτων στην πόλη. Διαθέτει συλλογές χειροποίητων κοσμημάτων, διακρίνεται για την προσεγμένη κατασκευή και τη χρήση καθαρών υλικών. Η ομάδα μας ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του ηλεκτρονικού καταστήματος zan.com.gr δίνοντας έμφαση στη κατάλληλη χρήση ιδιοτήτων, φίλτρων και ετικετών. Επιλέγοντας το εργαλείο Woocommerce για την ανάπτυξη του νέου eshop και παρέχοντας την απαραίτητη εκπαίδευση στους υπεύθυνους διευκολύναμε την διαδικασία διαχείρισης του. Παράλληλα αναλάβαμε τις καμπάνιες marketing τόσο για την ενίσχυση του brand ΖΑΝ όσο και για την ενίσχυση πωλήσεων του νέου eshop.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • E-shop design
  • E-shop development
  • Performance marketing

ΕΤΟΣ

2019

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Woocommerce

E-shop development

  • Woocommerce
  • SEO

Δημιουργήσαμε το SEO friendly e-shop του πελάτη μας χρησιμοποιώντας το Woocommerce, ένα ισχυρό, επεκτάσιμο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, φτιαγμένο για να ενσωματώνεται αρμονικά στο WordPress. Το νέο eshop σχεδιάστηκε σε responsive web design έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών (desktop, tablet,mobile).

zan.com.gr

zan.com.gr

View more

Κατηγοριοποίηση προϊόντων

Βοηθήσαμε τον πελάτη μας να καθορίσει το επιθυμητό μενού του καταλόγου του, κατευθύνοντας τον στην κατάλληλη χρήση ιδιοτήτων, φίλτρων, ετικετών, κατηγοριών και υποκατηγοριών. Η ομάδα μας θεωρεί την διαδικασία αυτή ιδιαίτερα σημαντική καθώς καθορίζει σημαντικά την χρηστικότητα ενός eshop.

zan-filters
zan-list-view-filters

Product details

zan-product-details

Performance Marketing

  • Google Ads
  • Social Media
  • Content

Σχεδιάσαμε το Performance Marketing για τον πελάτη μας, ώστε να επιτύχει τους στόχους του τόσο για τις ανάγκες του φυσικού καταστήματος όσο και του νέου ηλεκτρονικού. Βασικές προτεραιότητες μας κατά την εκκίνηση της συνεργασίας μας, υπήρξαν η ενδυνάμωση της εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας του καταστήματος καθώς και η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας σε τοπικό επίπεδο και η ακόλουθη ανάπτυξη στο επίπεδο των πωλήσεων. Διαμορφώθηκε στρατηγική τόσο σε επίπεδο δημιουργίας ποιοτικού περιεχομένου όσο και διάδοσης της πληροφορίας μέσω των κοινωνικών δικτύων. Οργανώθηκαν δυναμικές καμπάνιες marketing τόσο στα Social Media όσο και στις μηχανές αναζήτησης.

zan-ad-camp

Content Marketing

zan-odigos-home
zan-content

Περισσότερα Έργα

greeka-featured

Greeka Car Rental

redesign
theming

project
kanela-featured-image

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project
timologo-PRESENTATION

Timologo

UX/UI design
platform development

project
700X700-caloria

Caloria

UI/UX design
web application

project
Έργο Aegean Blue Villa | Web Hotelier Integration | Webtrails

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project
snami-selected

Snami

UI/UX design
travel agency web development

project
sunlight-UIIX

Sunlight

UI/UX design
web development

project
hometag

HomeTag

platform design & development

project
Έργο Onestopinstroke - Web development | Κατασκευή SEO-friendly website σε Wordpress με marketing-oriented responsive web design

Onestopinstroke

website design & development
integration with Mailchimp

project
bluespear

BlueSpear

logo design
mobile app design

project