Έργο

ΚΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Το κατάστημα Κανέλα και Γαρύφαλλο προσφέρει στους πελάτες του μια μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών, βοτάνων, τσαγιού, ζυμαρικών, αποξηραμένων φρούτων, ξηρών καρπών και άλλων επιλεγμένων ποιοτικών προϊόντων. Η Webtrails ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου ολοκληρωμένου ηλεκτρονικού καταστήματος kanelakaigarifallo.gr. Επιλέγοντας το εύχρηστο πρόσθετο Woocommerce για την ανάπτυξη του νέου eshop και παρέχοντας την απαραίτητη εκπαίδευση στους υπεύθυνους διευκολύναμε την διαδικασία διαχείρισης του. Οι επισκέπτες του eshop, που αναπτύξαμε διαθέτουν ένα πλήθος δυνατοτήτων όπως να δημιουργήσουν δικό τους λογαριασμό,να παρακολουθήσουν την παραγγελία τους, να βλέπουν τις παλαιότερες παραγγελίες τους καθώς και να προσθέτουν είδη στην λίστα επιθυμιών τους.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • E-shop design
  • E-shop development

ΕΤΟΣ

2018

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Woocommerce

Web development

  • Woocommerce
  • WordPress
  • SEO
  • responsive web design
  • custom shipping plugin

Δημιουργήσαμε τη SEO friendly σελίδα του πελάτη μας χρησιμοποιώντας το Woocommerce, ένα ισχυρό, επεκτάσιμο πρόσθετο ηλεκτρονικού εμπορίου, φτιαγμένο για να ενσωματώνεται αρμονικά στο WordPress. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε responsive web design. Διαμορφώθηκε, επίσης για το πελάτη μας εξατομικευμένο plugin στο Woocommerce, για τον υπολογισμό των μεταφορικών προσαρμοσμένο στον συνεργαζόμενο courier – συνεργάτη. Λαμβάνοντας υπόψη τον τιμοκατάλογο του συνεργάτη, τους κανόνες υπολογισμού, καθώς και τον χαρακτηρισμό των δυσπρόσιτων περιοχών διαμορφώθηκε ένας ολοκληρωμένος τρόπος ώστε να υπολογίζονται τα μεταφορικά των παραγγελιών.

kanelakaigarifallo.gr

kanelakaigarifallo.gr

View more

Κατηγοριοποίηση προϊόντων

Βοηθήσαμε τον πελάτη μας να καθορίσει το επιθυμητό μενού του καταλόγου του, κατευθύνοντας τον στην κατάλληλη χρήση ιδιοτήτων, ετικετών, κατηγοριών και υποκατηγοριών. Η ομάδα μας θεωρεί την διαδικασία αυτή ιδιαίτερα σημαντική καθώς καθορίζει σημαντικά την χρηστικότητα ενός eshop.

Product list page

Mailchimp integration

kanela-mailchimp

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Aegean Blue Villa

UI/UX design
web development
3rd party integrations

project