Έργο

AEGEAN BLUE VILLA

Η Aegean Blue Villa βρίσκεται στον Ανισσαρά Ηρακλείου και προσφέρει premium υπηρεσίες στους επισκέπτες της παρέχοντας ιδιωτική πισίνα με θέα στο Κρητικό Πέλαγος. Η ομάδα μας ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας τους ιστοσελίδας στην οποία ενσωματώσαμε δυνατότητα κρατήσεων online, μέσω του online booking engine, WebHotelier.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • UX/UI design
  • Web development
  • 3rd party integrations

ΕΤΟΣ

2018

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

wordpress

Web development

  • wordpress
  • responsive web design
  • SEO

Δημιουργήσαμε τη SEO friendly σελίδα του πελάτη μας χρησιμοποιώντας το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε σε responsive web design έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών (desktop, tablet,mobile).

aegeanbluevilla.gr

aegeanbluevilla.gr

View more

Web hotelier integration

Ενσωματώσαμε το λογισμικό WebHotelier, κορυφαίο booking engine on-line κρατήσεων. Δίνεται η δυνατότητα στον επισκέπτη της ιστοσελίδας του Aegean Blue Villa να κάνει μέσα από το website απ’ ευθείας κράτηση. Παράλληλα παρέχονται στον πελάτη μας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να διαχειριστεί τη διαθεσιμότητα,τις τιμές,τις προσφορές και ότι άλλο χρειάζεται για να αυξήσει σημαντικά τα έσοδα του μέσω του online booking. Με την χρήση αυτών των τεχνολογιών μειώνεται σημαντικά το κόστος διαχείρισης του καταλύματος αυξάνοντας παράλληλα την απόδοση των πωλήσεων.

Travel business design

Διαμορφώσαμε το νέο website, ώστε να παρουσιάζονται όλες οι χρήσιμες και απαραίτητες πληροφορίες για τον επισκέπτη ώστε να βελτιστοποιήσουμε τις πιθανότητες κρατήσεων. Δίνονται πληροφορίες για το κατάλυμα, την τοποθεσία του, τις αποστάσεις από σημαντικά σημεία προορισμού, παρεχόμενες προσφορές καθώς και δυνατότητα εγγραφής στο newsletter.

Έργο Aegean Blue Villa | Web Hotelier Integration | Webtrails

Website features

Περισσότερα Έργα

Greeka Car Rental

redesign
theming

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project

Snami

UI/UX design
travel agency web development

project

Sunlight

UI/UX design
web development

project

HomeTag

platform design & development

project

Onestopinstroke

website design & development
integration with Mailchimp

project

BlueSpear

logo design
mobile app design

project