Έργο

MADRAS

Ο οίκος τσαγιού Madras μας ζήτησε να υλοποιήσουμε την αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού του καταστήματος. Δόθηκαν ολοκληρωμένες δυνατότητες στη διαχείριση προϊόντων και υλοποιήθηκαν εξατομικευμένες λύσεις σε θέματα τιμολόγησης και υπολογισμού μεταφορικών. Η επιχείρηση Madras είναι μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις στο χώρο της διάθεσης τσαγιού, βοτάνων, αξεσουάρ παρασκευής και σερβιρίσματος. Το χαρακτηριστικό της επιχείρησης Madras είναι ότι επιμελείται προσωπικά τα χαρμάνια της και συνεργάζεται με όλες τις τεϊοπαραγωγούς χώρες, όπου νοικιάζει ολόκληρες φυτείες.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • E-shop development
  • Custom carrier module
  • B2B customer’s interface
  • Google Adwords

ΕΤΟΣ

2016

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Prestahop

Web development

  • Prestashop
  • responsive web design
  • SEO

Χρησιμοποιήσαμε το σύστημα Prestahop, ένα απο τα πιο διαδεδομένα,  σταθερά και ασφαλή συστήματα / πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικών καταστημάτων (e-commerce platform). Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών (desktop, tablet, mobile).

www.madras.gr

www.madras.gr

View more

Custom Carrier Module

Δημιουργήθηκε custom module για την e-commerce πλατφόρμα Prestashop για την εκτίμηση του όγκου των παραγγελιών και του τελικού υπολογισμού του κόστους των μεταφορικών διευκολύνοντας έτσι τη διαχείριση του ηλεκτρονικού καταστήματος

madras-metaforika upologismos

B2B customer’s interface

Για την υποστήριξη των B2B πελατών της επιχείρησης Madras στήθηκε μηχανισμός ώστε να αναγνωρίζεται ο B2B χρήστης και να εμφανίζονται οι τιμές χονδρικής καθώς και οι αντίστοιχες συσκευασίες πώλησης.

Full migration από παλαιότερο eshop

Αυτοματοποιημένο migration όλων των απαραίτητων δεδομένων του προηγούμενου site του πελάτη μας στο νέο eshop που κατασκευάσαμε. Πιο συγκεκριμένα στο νέο eshop ενσωματώθηκαν τα δεδομένα των προϊόντων που υπήρχαν στο παλαιότερο eshop συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών τους, των φωτογραφιών τους και των τιμών τους. Στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή απόδοση SEO κάναμε όλα τα απαραίτητα URL re-direct. Τέλος μεταφέρθηκαν με επιτυχία όλα τα δεδομένα των χρηστών του παλαιότερου eshop.

migration URL - madras

Εύκολη διαχείριση e-shop

Προσαρμογή του διαχειριστικού συστήματος ώστε να γίνεται εύκολη η χρήση του από τους διαχειριστές του e-shop. Δίνεται ένα πλήθος επιλογών για την προβολή πολύτιμων στατιστικών μεγεθών καθώς και την αποτελεσματική διαχείριση προϊόντων & παραγγελιών.

E-shop features

Performance Marketing

Σχεδιάσαμε με  βάση τις ανάγκες του πελάτη μας το Performance  Marketing που πρέπει να ακολουθήσει για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του  και να  επιτύχει τους στόχους του , πάντα με γνώμονα τον καθορισμό και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

madras - tea separator

Content Marketing

Φροντίσαμε για τον εμπλουτισμό με ποιοτικό περιεχόμενο των μέσων του πελάτη μας φροντίζοντας για πρωτότυπα & περιεκτικά posts στο blog & στα νέα της σελίδας. Λαμβάνοντας υπόψη τη διαδραστικότητα του video ως μέσο επικοινωνίας φροντίσαμε να συμπεριλάβουμε αντίστοιχες δημοσιεύσεις για αποτελεσματικότερη προσέλκυση κοινού.

Facebook Campaigns

Δημιουργήσαμε για το πελάτη μας Facebook Posts και επιμεληθήκαμε τη δημιουργία & διαχείριση Facebook Ads για την προβολή & προώθηση του νέου καταστήματος. Αναλάβαμε τη διαμόρφωση εικαστικών καθώς και τη σύνταξη περιεχομένου με προτάσεις προβολής προϊόντων μέσω της σελίδας Facebook.

8900 M.O. Απήχησης ενεργειών
2600 αποτελέσματα σε καμπάνιες
+500 new page likes

* Αποτελέσματα καμπάνιας στους πρώτους 3 μήνες

Google Adwords Campaigns

Έπειτα από μελέτη των αναγκών του πελάτη μας δημιουργήθηκαν Adword campaigns για την ενίσχυση του awareness για τις μεγαλύτερες κατηγορίες των προϊόντων. Με συνεχείς κινήσεις βελτιστοποίησης βοηθήσαμε στη σημαντική μείωση του cost per click καθώς και του click through rate. Με τη συνεχής βελτίωση του δείκτη μας καταφέραμε να εμφανίζουμε τις διαφημίσεις του πελάτη μας σε όλο και πιο σχετικό κοινό! Η πραγματική μας επιτυχία αποτυπώθηκε στην αντιστοίχιση των αποτελεσμάτων της καμπάνιας με τις αναφορές των Google Analytics.

+105% αύξηση των παραγγελιών
+101% αύξηση των εσόδων
70% Return on Investment (ROI)

Αύξηση των πωλήσεων

+101% τον 1ο μήνα
+178% τον 2ο μήνα
+185% τον 3ο μήνα

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project