Έργο

ENERGYCERT DIGITAL INNOVATION

Η Energycert είναι μια κατασκευαστική εταιρεία, η οποία χρησιμοποιεί όλα τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία για την παραγωγή & διαχείριση νέων leads, την ανάπτυξη αυτοματισμών των λειτουργιών της καθώς και τον προγραμματισμό, την διεξαγωγή και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων του Marketing. Η Webtrails διατηρεί συνεχή και συνεπή συνεργασία με την Energycert, προσφέροντάς της υπηρεσίες Business Development & Consulting, για τον προγραμματισμό, σχεδιασμό και εκτέλεση της ψηφιακής στρατηγικής της εταιρείας. Συνολικά, δημιουργήσαμε μια ισχυρή ταυτότητα για την Energycert και βοηθήσαμε την εταιρεία να αναπτύξει τη λίστα των επαφών της σε αρκετές χιλιάδες άτομα, μεγιστοποιώντας την αποδοτικότητα κάθε διαθέσιμου πόρου.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

  • Brand Identity
  • Web design & development
  • Ecommerce
  • 3rd-party integrations
  • Performance Marketing

ΕΤΟΣ

2014

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ

Wordpress
Woocommerce
ZOHO
Viva Wallet
Facebook Ads
Google Ads
Adobe Illustrator
Adobe Photoshop

Brand Identity

  • λογότυπο
  • επαγγελματικές κάρτες

Δημιουργήσαμε το λογότυπο από το συνδυασμό των λέξεων energy & certification. Η επιλογή των χρωμάτων και ο σχεδιασμός του, έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι εμφανής ο ενεργειακός του χαρακτήρας. Αντίστοιχη εφαρμογή έγινε και στο σχεδιασμό των επαγγελματικών καρτών και των branded docs & pdf που αφορούν την παρουσίαση των υπηρεσιών & την επικοινωνία με τους πελάτες.

Promotional Material

Για τις ανάγκες του πελάτη μας δημιουργήσαμε επίσης ένα σύνολο εικαστικών προτάσεων όπως η δημιουργία ενημερωτικού φυλλαδίου, του οποίου αναλάβαμε και τη διανομή

Energycert Flyer

Infographics & Icons

Μελετώντας προσεκτικά τις ανάγκες του πελάτη μας, προτείναμε και στη συνέχεια αναπτύξαμε ολοκληρωμένες γραφικές αναπαραστάσεις (infographics) οπτικοποιώντας με το δυνατό βέλτιστο τρόπο τα δεδομένα των αναγκών του. Επίσης δημιουργήσαμε εξατομικευμένες προτάσεις για τα icons & τα images της ιστοσελίδας του πελάτη μας.

Web development

  • wordpress
  • responsive web design
  • SEO

Δημιουργήσαμε τη SEO friendly σελίδα του πελάτη μας  έχοντας αρχικά αναλύσει τις ανάγκες, τους στόχους όπως επίσης και την εικόνα του ανταγωνισμού του. Παρείχαμε προτάσεις και συμβουλές στο πελάτη μας για τη  σπουδαιότητα επιλογής των κατάλληλων λέξεων – κλειδιών που θα συντελέσουν στην υψηλή επισκεψιμότητα της σελίδας. Η ιστοσελίδα σχεδιάστηκε έτσι ώστε να προσαρμόζεται αυτόματα σε όλες τις διαστάσεις οθονών (desktop, tablet,mobile). Επιλέξαμε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου WordPress το οποίο αυτή την στιγμή είναι ίσως το πιο δημοφιλής στο χώρο των websites για το φιλικό περιβάλλον του και την εύκολη χρήση του από τους απλούς χρήστες.

energycert.gr

energycert.gr

View more

CRM integration

Αυτοματοποιημένη αποθήκευση στοιχείων από τις φόρμες επικοινωνίας και ενδιαφέροντος στο σύστημα Zoho CRM. Το CRM (Customer Relationship Management) είναι ένα σύστημα διαχείρισης πελατών το οποίο επιτρέπει στην εταιρεία να επιβλέπει τις αλληλεπιδράσεις της επιχείρησης με τους πελάτες της.

Energycert - Zoho CRM Integration

Performance Marketing

Σχεδιάσαμε με  βάση τις ανάγκες του πελάτη μας το Performance  Marketing που πρέπει να ακολουθήσει για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία του  και να  επιτύχει τους στόχους του , πάντα με γνώμονα τον καθορισμό και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων.

seperator-energycert

Content Marketing

Δώσαμε έμφαση στη συνεχή ανανέωση του περιεχομένου των “Νέων” της σελίδας της Energycert ώστε οι επισκέπτες να βρίσκουν πάντα συναφές και ενδιαφέρον περιεχόμενο. Κατά τη συνεργασία μας γίνονται συνεχώς προτάσεις για τη διαμόρφωση κατάλληλων Landing pages και Call to action buttons τα οποία στόχο έχουν τη συλλογή στοιχείων των επισκεπτών της σελίδας και ενδυνάμωση της σχέσης και της επικοινωνίας τους με την εταιρεία.

Facebook Campaigns

Δημιουργήσαμε Facebook Posts & Ads για την προβολή και προώθηση των υπηρεσιών της Energycert και παράλληλα επιμεληθήκαμε των εικαστικών, όπως facebook cover & profile images, τα εικαστικά των posts, θεματικές εικόνες κ.α. τα οποία χρησιμοποιήθηκαν για την online παρουσία της εταιρείας

640 M.O. Απήχησης ενεργειών
880 M.O. Εμφανίσεων
+400 New Page Likes

*Αποτελέσματα τρίμηνης καμπάνιας

Energycert Social Campaigns

Google Adwords Campaigns

Έπειτα από μελέτη των αναγκών του πελάτη μας δημιουργήθηκαν Αdword campaigns με έμφαση στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον. Στις  καμπάνιες που τρέχουν ανά περίοδο δίνεται τακτικό reporting και αναπροσαρμόζονται ανά περίοδο ανάλογα τους στόχους και την απόδοση. Τα αποτελέσματα των καμπανιών μελετώνται προσεκτικά ώστε να λαμβάνονται οι κατάλληλες αποφάσεις για αναπροσαρμογές του site της Energycert με στόχο την προσέλκυση του κοινού της σελίδας και την μετατροπή των απλών επισκεπτών της σε leads και, κατ’ επέκταση, σε πελάτες.

Αύξηση σε προβολές σελίδας +257%
Αύξηση νέων χρηστών +200%
Αύξηση returning visitors +375%

*Αποτελέσματα τρίμηνης καμπάνιας

Περισσότερα Έργα

Votanopoleio

E-shop design
E-shop development

project

Blab

UI Design
Web development

project

Sunlight Brand Identity Applications

brand identity applications

project

Greeka Transfers & Tours

UI / UX Design
Theme Development

project

Greeka Car Rental

UI / UX Design
Theme Development

project

ZAN

E-shop design
E-shop development
Performance marketing

project

Kanela kai Garifallo

E-shop design
E-shop development

project

Timologo

UX/UI design
platform development

project

Sunlight dashboard

UX/UI design
dashboard development

project

Caloria

UI/UX design
web application

project