Κατασκευή eshop

Σας παρέχουμε τις λύσεις και τα εργαλεία του ecommerce που θα φέρουν τα αποτελέσματα που αναζητάτε για ην επιχείρησή σας: Άμεσες πωλήσεις. Η ευκολία πλοήγησης, οι δυνατότητες αναζήτησης και φιλτραρίσματος, η ελκυστική παρουσίαση των προϊόντων, οι επιλογές πληρωμών και αποστολής, η ταχύτητα και η συνολική εμπειρία χρήσης είναι μερικά στοιχεία που συντελούν στην επίτευξη των στοχων. Η μεθοδολογία μας, που παραμένει σταθερή όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί την εγγύηση για ένα επιτυχημένο eshop. Σας παρουσιάζουμε τι προσφέρουμε για κάθε eshop που αναπτύσσουμε και με ποιο τρόπο ώστε να ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε όταν συνεργάζεστε με την Webtrails.

Χαρακτηριστικά Eshop

Ένα eshop από την Webtrails είναι πάντα μοναδικό και ικανοποιεί τις επιχειρήσεις και το κοινό τους. Αν θέλετε όμως να μάθετε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του, βρείτε τα όλα σε αυτή την ενότητα.

Technologies

Υλοποίηση eshop με τις πιο δημοφιλείς τεχνολογίες του web, που χρησιμοποιούνται από το 25% των eshops παγκοσμίως: το WordPress και το Woocommerce.

Responsive UI

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του eshop γίνονται με τρόπο ώστε να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται. Αυτό βελτιώνει την εμπειρία χρήσης σε όλες τις συσκευές.

Ευκολία και απλότητα διαχείρισης

Το σύστημα έχει αναπτυχθεί με τρόπο ώστε η διαχείριση του περιεχομένου να γίνεται με απλό και εύκολο τρόπο. Ακόμη, η διαχείριση video και φωτογραφιών γίνεται με απλές κινήσεις drag&drop

Personalized web design

Εικαστικός σχεδιασμός του site βασισμένος στο branding της επιχείρησης, τους στόχους, το κοινό και τις ανάγκες όπως αυτές καταγράφονται από τη μελέτη της περίπτωσης.

Ευελιξία και επεκτασιμότητα

Υπάρχει η δυνατότητα να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε λειτουργικότητα είναι επιθυμητή για το eshop σας και να το επεκτείνουμε ώστε να υποστηρίξει τις ανάγκες σας καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται

Διαχείριση χρηστών

Μπορείτε να καθορίζετε ποια άτομα θα διαχειρίζονται το eshop σας και να αναθέσετε διαχειριστικούς ρόλους στον καθένα. Έτσι ο κάθε χρήστης θα έχει συγκεκριμένα όρια πρόσβασης και επεξεργασίας του περιεχομένου του eshop.

Τρόποι πληρωμής

Δυνατότητα για πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτική/χρεωστική κάρτα, PayPal, αντικαταβολή, κατάθεση σε τράπεζα, παραλαβή από το κατάστημα.

Φίλτρα αναζήτησης

Στήσιμο του περιεχομένου και των προϊόντων του eshop με τρόπο ώστε να φιλτράρονται εύκολα και γρήγορα από τους χρήστες με χρήση των κατάλληλων φίλτρων επιλογής.

Μεταφορικά και Αποστολές

Υποστηρίζονται πολλαπλοί τρόποι μεταφοράς και διαφορετικές διευθύνσεις χρέωσης και αποστολής.

Ολοκλήρωση παραγγελίας

Δυνατότητα ολοκλήρωσης της παραγγελίας με εγγραφή χρήστη, με αγορά ως επισκέπτης και μέσω συνδεσης social media (optional).

Αυτοματοποιημένα emails

Αποστολή αυτοματοποιημένων emails σε κάθε στάδιο της παραγγελίας: Εγγραφής μέλους, παραγγελίας, αποστολής, ολοκλήρωσης κ.α.

Διαχείριση Προϊόντων

Πολλαπλά προϊοντικά πεδία

Πολλαπλά πεδία για εισαγωγή όλων των απαραίτητων στοιχείων των προϊόντων (Κωδικός, Τίτλος, Περιγραφή, Διαθεσιμότητα κλπ) , υποστήριξη MPN, EAN καθώς και υποστήριξη πολλαπλών εικόνων* ανά προϊόν, video και λειτουργίες zoom.

Δυνατότητες διαχείρισης

Αποθήκη και stock, υποστήριξη πολλαπλών συνδυασμών και χαρακτηριστικών ανά προϊόν, ευέλικτος καθορισμός τιμών κ.α.

Εισαγωγή από Excel / CSV

Μαζική εισαγωγή προϊόντων από αρχείο Excel / CSV.

Product discounts

Δυνατότητα δημιουργίας εκπτώσεων ανά προϊόν ή ομάδα προϊόντων για προκαθορισμένο ή ελεύθερο χρονικό διάστημα.

Discount coupons

Δυνατότητα δημιουργίας κουπονιών, δηλαδή κωδικών οι οποίοι προσφέρουν στους χρήστες εκπτώσεις σε συγκεκριμένα προϊόντα ή ομάδες προϊόντων με την εισαγωγή τους κατά τη διαδικασία του checkout.

Χαρακτηριστικά Marketing

Search engine friendly eshop

Το eshop αναπτύσσεται με χρήση τακτικών ώστε να είναι φιλικό προς τις μηχανές αναζήτησης, κάτι που αυξάνει τις πιθανότητες να βρεθεί στις πρώτες θέσεις στις αναζητήσεις των χρηστών στο web.

Social media sharing

Ρύθμιση παραμέτρων του social sharing για ένα ελκυστικό αποτέλεσμα στα social media.

Διασύνδεση με Google Analytics

Εγκατάσταση και διασύνδεση με Google Analytics για παρακολούθηση στατιστικών και δεδομένων χρήσης.

Newsletter Διασύνδεση με Mailchimp

Εγγραφή πελατών σε newsletter / mailing list κατά την εγγραφή τους και διασύνδεση με πλατφόρμες μαζικής αποστολής email (Mailchimp).

Επιπλέον Δυνατότητες

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Παρέχουμε τη δυνατότητα για προβολή και διαχείριση περιεχομένου του eshop σε περισσότερες γλώσσες* πέραν της βασικής η οποία μπορεί να είναι Ελληνικά ή Αγγλικά.

Υπολογισμός μεταφορικών βάση κανόνων

Υπολογισμός με βάση βάρος, όγκο ή τιμή καλαθιού, πολογισμός με βάση προορισμό (ζώνες), καθορισμός “χωρίς επιπλέον χρέωσης” με βάση την τιμή.

Skroutz & Bestprice

Εξαγωγή σε αρχείο XML για διασύνδεση με τα δημοφιλή marketplaces skroutz.gr και bestprice.gr

Custom campaign links

Δυνατότητα δημιουργίας custom συνδέσμων (friendly urls / vanity url) για σελίδες ή προϊόντα τα οποία μπορείς να χρησιμοποιηθούν σε καμπάνιες marketing.

Πύλη Χονδρικής Β2Β

Για την υποστήριξη B2B πελατών υπάρχει η δυνατότητα υποστήριξης μηχανισμού ώστε να αναγνωρίζεται ο B2B χρήστης και να εμφανίζονται οι τιμές χονδρικής καθώς και οι αντίστοιχες συσκευασίες πώλησης

Eshop Migration

Δυνατότητα για migration όλων των απαραίτητων δεδομένων του προηγούμενου eshop/site στο νέο. Mπορούν να ενσωματωθούν δεδομένα προϊόντων, κείμενα και άρθρα, των φωτογραφιών, των τιμών τους κ.α.

ERP Integration

Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικά συστήματα (ERP-Enterpise Resource Planning) και συγχρονισμός στοιχείων.

CRM Integration

Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικά συστήματα (CRM-Customer Relationship Management) και συγχρονισμός στοιχείων. Αυτοματοποιημένη αποθήκευση στοιχείων από τις φόρμες επικοινωνίας και ενδιαφέροντος στο CRM.

Live Chat Integration

Υποστήριξη μηνυμάτων & συζητήσεων μεταξύ διαχειριστή / πελάτη με λειτουργία live chat.

After sales – Συντήρηση Eshop

Συντήρηση

Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του site και εφαρμογή αναβαθμίσεων ασφαλείας όποτε αυτό είναι απαραίτητο ώστε να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και ασφάλειας.

Backups – Αντίγραφα ασφαλείας

Τακτική λήψη αντιγράφων ασφαλείας τόσο των αρχείων όσο και της βάσης δεδομένων του site, ώστε να εξασφαλιστή η διατήρηση των δεδομένων σας σε κάθε περίπτωση.

Monitoring

Διαρκής αυτοματοποιημένος έλεγχος του site με στόχο τον άμεσο εντοπισμό προβλημάτων και την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Staging Environment

Εκτός από το production environment στήνεται και συντηρείται ένα πανομοιότυπο staging environment το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοκιμαστούν ιδέες και αλλαγές πριν να εφαρμοστούν στην παραγωγή.
Περισσότερα

Εγγυήσεις

Mobile Friendly
certificate
Performance
certificate
Security
certificate
Search engine
friendly

Μας εμπιστεύθηκαν

Μιλήστε μας για την ιδέα του eshop σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.