Κατασκευή ιστοσελίδων

Σας προσφέρουμε το αποτέλεσμα που αναζητάτε, ένα μοναδικό digital experience για το κοινό σας, μια διαδρομή που θα ακολουθήσει εύκολα και ευχάριστα ώσπου να ικανοποιηθούν οι στόχοι σας: Brand awareness – Lead generation – Sales. Η μεθοδολογία μας, που παραμένει σταθερή όλα αυτά τα χρόνια, αποτελεί την εγγύηση για ένα εντυπωσιακό site. Σας παρουσιάζουμε τι προσφέρουμε για κάθε ιστοσελίδα που αναπτύσσουμε και με ποιο τρόπο ώστε να ξέρετε ακριβώς τι να περιμένετε όταν συνεργάζεστε με την Webtrails.

Χαρακτηριστικά Ιστοσελίδων

Ένα site από την Webtrails είναι πάντα μοναδικό και ικανοποιεί τις επιχειρήσεις και το κοινό τους. Αν θέλετε όμως να μάθετε τα αναλυτικά χαρακτηριστικά του, βρείτε τα όλα σε αυτή την ενότητα.

Responsive web design

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του eshop γίνονται με τρόπο ώστε αυτό να ανταποκρίνεται και να προσαρμόζεται στην ανάλυση της οθόνης στην οποία εμφανίζεται. Με αυτό τον τρόπο βελτιώνεται η εμπειρία χρήστη για τους κατόχους κινητών συσκευών όπως tablets και smartphones

WordPress platform

Το website είναι βασισμένο στην πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα WordPress, την πιο δημοφιλή πλατφόρμα διεθνώς, με το 30% των websites να είναι κατασκευασμένα με χρήση αυτής.

Personalized UI design

Εικαστικός σχεδιασμός του site βασισμένος στο branding της επιχείρησης, τους στόχους, το κοινό και τις ανάγκες όπως αυτές καταγράφονται από τη μελέτη της περίπτωσης.

Ευκολία και απλότητα διαχείρισης

Το σύστημα έχει αναπτυχθεί με τρόπο ώστε η διαχείριση του περιεχομένου να γίνεται με απλό και εύκολο τρόπο. Ακόμη, η διαχείριση video και φωτογραφιών γίνεται με απλές κινήσεις drag&drop

Δυναμικό website

Σας προσφέρει τη δυνατότητα να προσθέτετε, να επεξεργάζεστε και να αλλάζετε το περιεχόμενο του website οποιαδήποτε στιγμή μέσω ενός εύχρηστου διαχειριστικού περιβάλλοντος.

Ευελιξία και επεκτασιμότητα

Υπάρχει η δυνατότητα να υποστηρίξουμε οποιαδήποτε λειτουργικότητα είναι επιθυμητή για το site σας και να το επεκτείνουμε ώστε να υποστηρίξει τις ανάγκες σας καθώς η επιχείρησή σας αναπτύσσεται.

Διαχείριση χρηστών

Μπορείτε να καθορίζετε ποια άτομα θα διαχειρίζονται το site σας και να αναθέσετε διαχειριστικούς ρόλους στο καθένα με συγκεκριμένα όρια πρόσβασης και επεξεργασίας του περιεχομένου.

Social media sharing

Διαμόρφωση περιεχομένου κατάλληλη για την ελκυστική παρουσία του σε social media όπως το Facebook, το Twitter, το Linkedin κ.α.

Επιπλέον Δυνατότητες

Υποστήριξη πολλαπλών γλωσσών

Παρέχουμε τη δυνατότητα για προβολή και διαχείριση περιεχομένου του site σε περισσότερες γλώσσες* πέραν της βασικής η οποία μπορεί να είναι Ελληνικά ή Αγγλικά.

Website Migration

Δυνατότητα για αυτοματοποιημένο migration όλων των απαραίτητων δεδομένων του προηγούμενου site στο νέο. Για την καλύτερη δυνατή απόδοση SEO πραγματοποιούνται όλα τα απαραίτητα URL redirects.

CRM Integration

Δυνατότητα σύνδεσης με εξωτερικά συστήματα CRM και συγχρονισμός στοιχείων για βελτιστοποίηση πωλήσεων και lead generation.

Live Chat Integration

Υποστήριξη μηνυμάτων & συζητήσεων μεταξύ διαχειριστή / πελάτη με διασύνδεση συστημάτων επικοινωνίας.

After sales – Συντήρηση Ιστοσελίδων

Συντήρηση

Διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας του site και εφαρμογή αναβαθμίσεων ασφαλείας όποτε αυτό είναι απαραίτητο ώστε να διατηρείται σε υψηλά επίπεδα λειτουργικότητας και ασφάλειας.

Monitoring

Διαρκής αυτοματοποιημένος έλεγχος του site με στόχο τον άμεσο εντοπισμό προβλημάτων και την έγκαιρη αντιμετώπισή τους.

Staging Environment

Εκτός από το production environment στήνεται και συντηρείται ένα πανομοιότυπο staging environment το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δοκιμαστούν ιδέες και αλλαγές πριν να εφαρμοστούν στην παραγωγή.

Backups – Αντίγραφα ασφαλείας

Τακτική λήψη αντιγράφων ασφαλείας τόσο των αρχείων όσο και της βάσης δεδομένων του site, ώστε να εξασφαλιστή η διατήρηση των δεδομένων σας σε κάθε περίπτωση.

Εγγυήσεις

Mobile Friendly
certificate
Performance
certificate
Security
certificate
Search engine
friendly site

Μας εμπιστεύθηκαν

Μιλήστε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.