Το Snami Travel απέκτησε το νέο του website!

snami-link-website
To τουριστικό agency Snami travel ανανέωσε την παρουσία του στο διαδίκτυο. Το νέο website παρουσιάζει πληροφορίες για τα παρεχόμενα καταλύματα, τις εκδρομές, τις προσφορές, τους επιλεγμένους προορισμούς καθώς και τις επιλογές μεταφοράς.

Snami Travel

Διαθέτοντας κατάλληλα καταρτισμένο προσωπικό και χρησιμοποιώντας τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες στον τομέα του τουρισμού το Snami Travel επικεντρώνεται στην παροχή υψηλής ποιότητας τουριστικών και ταξιδιωτικών υπηρεσιών.

Travel B2C website από την Webtrails

Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξη του νέου website είναι έργο της Webtrails.
Δείτε περισσότερα: Έργο Snami Travel

Highlights


Hotel search results
Η ομάδα μας ανέπτυξε το νέο website δίνοντας την δυνατότητα στο χρήστη αναζήτησης καταλύματος συμπληρώνοντας την κατάλληλη φόρμα αναζήτησης. Ο χρήστης ανακατευθύνεται στην σελίδα των αποτελεσμάτων της αναζήτησης που υλοποίησε όπου του δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσει τα κατάλληλα φίλτρα ώστε να βελτιστοποιήσει τα αποτελέσματά με βάση τις ανάγκες του. Μπορεί να ορίσει τον τύπο του καταλύματος, τα αστεράκια που επιθυμεί, το budget το οποίο διαθέτει ή τις παροχές που επιθυμεί.

snami-search-results
Accomodation management
Αναπτύξαμε την ολοκληρωμένη σελίδα για το κάθε κατάλυμα. Παρουσιάζονται εκεί οι βασικές πληροφορίες των καταλυμάτων ξεκινώντας από τα βασικά κείμενα για την περιγραφή του καταλύματος και την παρουσίαση πληροφοριών όπως τύπος καταλύματος, budget range, αριθμός δωματίων και οι ώρες check in και check out.

Παρουσιάζονται επίσης όλες οι παροχές (amenities) των καταλυμάτων οι οποίες απεικονίζονται αποτελεσματικά μέσω των επιλεγμένων icons που προσάρμοσε η ομάδα μας. Διατίθεται περιγραφή και φωτογραφίες κάθε δωματίου που διαθέτει το κατάλυμα. Επίσης ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει το fact sheet του καταλύματος, να εντοπίσει το κατάλυμα στον χάρτη, να περιηγηθεί στην gallery φωτογραφιών του καθώς και να συμπληρώσει το booking form ώστε να ολοκληρώσει μια κράτηση.

snami-accommocation-gif
Destination management
Δυνατότητα περιήγησης στις σελίδες των προορισμών όπου παρέχονται χρήσιμες πληροφορίες για τον προορισμό, δυνατότητα αναζήτησης καταλυμάτων στις επιθυμητές ημερομηνίες, παρουσίαση gallery φωτογραφιών καθώς και απεικόνιση προορισμού στον χάρτη.

snami-desitnations
Δείτε περισσότερα Project μας: Webtrails Projects

Είναι το επόμενο έργο το δικό σας;

Εμπιστευτείτε μας για την ανάπτυξη του δικού σας B2C travel website! Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810.235.631, στο email [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.