Google AdWords | Προωθήστε την επιχείρηση σας με τις διαφημίσεις προβολής (Display Ads)

Google AWords – Διαφημίσεις προβολής (Display Ads)

Οι διαφημίσεις προβολής AdWords εμφανίζονται σε περισσότερους από δύο εκατομμύρια ιστοτόπους και πάνω από 650.000 εφαρμογές, επομένως η διαφήμισή σας να μπορεί να προβάλλεται όπου βρίσκεται το κοινό σας. Το Google Display Network είναι σχεδιασμένο ώστε να μας βοηθάει να εντοπίζουμε το κατάλληλο κοινό. Παρέχει ένα πλήθος επιλογών στόχευσης (targeting) οι οποίες μας δίνουν την δυνατότητα στρατηγικά να προβάλλουμε το μήνυμα που επιθυμούμε σε δυνητικούς πελάτες, στο κατάλληλο μέρος την κατάλληλη στιγμή. Η έμπειρη ομάδα της Webtrails αναλαμβάνει τις διαφημίσεις προβολής Adwords, προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό κόστος.Με τις διαφημίσεις προβολής προσεγγίζετε τους κατάλληλους πελάτες.

Με εκατομμύρια ιστοτόπους, ειδησεογραφικές σελίδες, ιστολόγια και ιστοτόπους της Google, όπως το Gmail και το YouTube, το Δίκτυο προβολής Google προσεγγίζει το 90% των χρηστών του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο. Με εξειδικευμένες λύσεις για τη στόχευση όπως οι λέξεις-κλειδιά, τα topics, τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και το επαναληπτικό marketing, μπορείτε να ενθαρρύνετε τους πελάτες να προσέξουν την επωνυμία σας, να εξετάσουν τα προϊόντα που προσφέρετε και να προβούν σε κάποια ενέργεια. Η ομάδα μας αξιολογεί το περιεχόμενο των σελίδων ώστε να προσεγγίζουμε πάντα το κοινό που επιθυμούμε. Σημαντικό ρόλο στη διαδικασία στόχευσης έχει το επαναληπτικό marketing (remarketing), πατήστε εδώ για να μάθετε περισσότερα: webtrails.gr/articles/remarketing-lists.

webtrails-display-ads-stoxeysi

Display Ads – Τρόποι προβολής

 • Κείμενο 
  Όπως οι διαφημίσεις στην Αναζήτηση Google, οι διαφημίσεις προβολής περιλαμβάνουν επικεφαλίδα, κείμενο και ένα URL.
 • Banner 
  Με εικόνες ή άλλα μέσα, αυτές οι διαφημίσεις σάς επιτρέπουν να συμπεριλάβετε προσαρμοσμένα σχέδια, διαδραστικά στοιχεία, κινούμενες εικόνες και πολλά άλλα.
 • Εφαρμογή
  Δημιουργήστε μια καμπάνια που στοχεύει συγκεκριμένες κατηγορίες εφαρμογών για κινητά ή παρακολουθήστε την απόδοση των διαφημίσεων εντός εφαρμογής που προβάλλετε ήδη.
 • Gmail
  Εμφανίστε προσαρμοσμένες διαφημίσεις στο Gmail, ώστε οι χρήστες να μπορούν να αποθηκεύουν, να προωθούν και να αναπτύσσουν τη διαφήμισή σας στα εισερχόμενά τους.

Πότε εμφανίζονται οι διαφημίσεις προβολής;

Ενώ το Search Network στοχεύει χρήστες ενώ εκείνοι αναζητούν συγκεκριμένες υπηρεσίες ή προϊόντα, το Display Network μας βοηθάει να τραβήξουμε το ενδιαφέρον των χρηστών σε νωρίτερο στάδιο του αγοραστικού κύκλου. Η τοποθέτηση διαφημίσεων στα κατάλληλα μέρη, προτού ακόμα οι χρήστες μπουν στην διαδικασία να αναζητήσουν κάτι σχετικό με αυτό που προσφέρει η εταιρεία μας αποτελεί και το κλειδί της συνολικής διαφημιστικής μας στρατηγικής, καθώς φροντίζουμε να αποτυπωθεί το δικό μας μήνυμα στο μυαλό του χρήστη και όταν πλέον θα αναζητήσει μια σχετική υπηρεσία ή προϊόν η επωνυμία μας θα έχει αποτυπωθεί στις αγοραστικές του επιλογές.

Google Display Ads από την Webtrails

Είστε έτοιμοι να εντάξετε τις διαφημίσεις προβολής στο marketing plan σας; Μια δυνατή παρουσία στη Google σας βοηθάει να επιτύχετε τους στόχους που εξυπηρετούν την επιχείρηση σας. Μπορούμε να στοχεύσουμε την εύρεση νέων πελατών ή την ενίσχυση των σχέσεων μας με τους υπάρχοντες πελάτες σας (engagement).

Η στρατηγική που ακολουθούμε για τις διαφημιστικές καμπάνιες των πελατών μας διαμορφώνονται έπειτα από μελέτη και έρευνα τόσο σε σχέση με τις ανάγκες της επιχείρησης σας όσο και σε σχέση με το κοινό που απευθύνεστε.

Μεθοδολογία που ακολουθούμε για τις διαφημίσεις προβολής

 • Ρυθμίζουμε τούς στόχους της καμπάνιας και τον τύπο της.
 • Διαμορφώνουμε την στόχευσή χρησιμοποιώντας πλήθος κριτηρίων όπως τα ενδιαφέροντα, τα γεωγραφικά & τα δημογραφικά στοιχεία όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί έπειτα από τη μελέτη της ομάδας μας.
 • Καθορίζουμε την στρατηγική μας καθώς και τον προϋπολογισμό μας.
 • Διαμορφώνουμε τις διαφημιστικές μας καμπάνιες επιλέγοντας τις κατάλληλες μορφές για να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές διαφημίσεις χρησιμοποιώντας κείμενα και εικόνες (κινούμενες εικόνες, banner) υψηλού επιπέδου.
 • Παρακολουθούμε τα αποτελέσματα των καμπανιών μας χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα εργαλεία analytics (όπως το Google Analytics). Συγκρίνουμε βάση των στόχων που έχουν τεθεί και αναπροσαρμόζουμε ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα. Μελετάμε τόσο τα κανάλια όσο και τις τοποθετήσεις (Placements Performance Report) και τα αποτελέσματα που έφεραν ώστε να προχωρήσουμε σε βελτιστοποιήσεις. Σε ποιες σελίδες τρέχουν αποτελεσματικά οι διαφημίσεις μας; Ποιες διαφημίσεις έχουν περισσότερα click; Ποιες σελίδες μας αποδίδουν καλύτερα και σε χαμηλότερο κόστος; Βασικός όμως δείκτης που παρακαλουθούμε είναι οι μετατροπές (converions). Οι μετατροπές μπορεί να έχουν διάφορες μορφές όπως η μετατροπή από επισκέπτη σε πελάτη, η ολοκλήρωση εγγραφής ή υποβολής φόρμας ενδιαφέροντος (leads). Η επίτευξη υψηλού conversion rate (ποσοστό μετατροπών) καθώς του χαμηλότερου δυνατού cost per conversion (κόστος ανά μετατροπή) αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.
 • Παρέχουμε ολοκληρωμένα report με μετρήσιμα στοιχεία αξιολογώντας την αποτελεσματικότητα των καμπανιών μας.


Δίκτυα διαφήμισης στο Google AdWords

Οι διαφημίσεις προβολής αποτελούν έναν από τους βασικούς τρόπους προβολής που παρέχει το Google AdWords. Πέρα όμως από αυτές με το AdWords μπορούμε να προσεγγίσουμε τους πελάτες-στόχο μας, χρησιμοποιώντας ποικίλους άλλους τρόπους, ανάλογα τις ανάγκες που εξυπηρετούνται.
 • Διαφημίσεις αναζήτησης – Search Ads
  Η διαφήμισή σας εμφανίζεται δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.
 • Διαφημίσεις βίντεο – Video Ads
  Η επιχείρησή σας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια νέων πελατών στο YouTube. Είναι ένας μοναδικός τρόπος, για να μοιραστείτε την ιστορία σας.
 • Διαφημίσεις εφαρμογών – App Ads
  Προωθήστε την εφαρμογή σας προβάλλοντας διαφημίσεις σε ολόκληρο το δίκτυο της Google, χωρίς να απαιτείται εμπειρία σχεδιασμού.Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για διαφημίσεις AdWords; Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810.235.631, στο email [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.