Πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός δίνει 50% επιδότηση για ψηφιακή αναβάθμιση

Νέο πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός δίνει 50% επιδότηση για ψηφιακή αναβάθμιση

Ψηφιακή αναβάθμιση επιχειρήσεων

Το Πρόγραμμα Ψηφιακός Μετασχηματισμός (Digital Transformation), ύψους 40 εκατ. ευρώ, θα στοχεύει στην ενίσχυση της ψηφιακής αναβάθμισης των επιχειρήσεων στη χώρα μας. Το Πρόγραμμα αναμένεται και η οριστική πρόσκληση αναμένεται να εκδοθεί εντός του A’ εξαμήνου του 2018.

Ενδεικτικές επιλέξιμες δαπάνες

Η δικαιούχος επιχείρηση θα μπορεί να υλοποιήσει τις ακόλουθες δαπάνες (ενδεικτική καταγραφή):

Εξοπλισμός

  • Eξυπηρετητές (server) για τη φιλοξενία εφαρμογών-λογισμικού για τους σκοπούς της επένδυσης, με τα συνοδευτικά στοιχεία του (πληκτρολόγια, οθόνη κλπ) και το απαιτούμενο λειτουργικό σύστημα ή εξυπηρετητής με το συνοδευτικό εξοπλισμό δικτύωσης με τη μορφή του Infrastructure as a Service (IAAS)
  • Εξοπλισμός Ενσύρματου ή/ και Ασύρματου Δικτύου & καλωδίωση [Δρομολογητές (Routers), Μεταγωγείς (Switches), Firewalls, Bluetooth και Wi-Fi υποδομή (access points, antennas κτλ.)]
  • Ηλ. Υπολογιστές (Desktop/Laptop)
  • Εξοπλισμός γραφείου (projectors, printers κλπ)
  • Άλλος τεχνολογικός εξοπλισμός σχετικός με τις δραστηριότητες της επιχείρησης (πχ Bar code readers, Διαδραστικοί πίνακες, 3d printers, tablets, τηλεοράσεις, set top boxes κλπ)
  • Ψηφιακός εξοπλισμός για την υποβοήθηση της Υπηρεσίας (πχ. Ηλεκτρονική παραγγελιοληψία).

Λογισμικό

  • Εφαρμογές γραφείου, antivirus κλπ
  • Ανάπτυξη ιστοσελίδας (θα λειτουργεί σε 2 γλώσσες καθώς και σε περιβάλλον κινητών συσκευών – mobile responsive ή dedicated mobile version)
  • Υπηρεσίες ανάπτυξης και διαχείρισης ηλεκτρονικού καταστήματος e-shop
  • Συμμετοχή σε Ελληνικές Ηλεκτρονικές Αγορές (e-Marketplaces), είτε αυτές αφορούν δραστηριότητες τύπου B2C (Επιχείρηση προς τον τελικό καταναλωτή), είτε B2B /B2E (επιχείρηση προς επιχείρηση), για πωλήσεις, αγορές, προβολή και κατάλογο προϊόντων, σύγκριση τιμών, συμμετοχή σε προμήθειες, τιμολόγια και πληρωμές, συμμετοχή σε ηλεκτρονικούς διαγωνισμούς και δημοπρασίες, κλπ,
  • Εφαρμογές διαχείρισης πιστώσεων (credit control management) ή/ και ηλεκτρονικών πληρωμών.
  • Εξειδικευμένα προγράμματα που βοηθούν στη βελτιστοποίηση της παραγωγής και των επιχειρηματικών διεργασιών (τύπου SCMS, WMS)
  • Εξειδικευμένα προγράμματα διαχείρισης πελατών ή προσωπικού της επιχείρησης (CRM, HRMS κλπ)
  • Εξειδικευμένα λογισμικά που αφορούν στη δραστηριότητα της επιχείρησης
  • Λογισμικό για την ηλεκτρονική τιμολόγηση

Υπηρεσίες

  • Φιλοξενία (hosting, collocation κτλ.)
  • Σύνδεση στο Διαδίκτυο
  • Υπηρεσίες Digital marketing (google ads, facebook ads)
  • Υπηρεσίες προώθησης/παρουσίασης στα Social media
  • Υπηρεσίες ανάπτυξης ψηφιακού υλικού διαφήμισης (έως 10% του Π/Υ)
  • Υπηρεσίες μετάφρασης του περιεχομένου του ηλεκτρονικού καταστήματος (έως 5% του Π/Υ)
  • Ανάπτυξη ψηφιακής πολιτικής ασφάλειας

Ποσοστό ενίσχυσης: 50%

Διάρκεια Υλοποίησης Επενδυτικού Σχεδίου

Η προθεσμία ολοκλήρωσης των χρηματοδοτούμενων επενδύσεων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους εικοσιτέσσερις (24) μήνες από την ημερομηνία έκδοσης της Απόφασης Ένταξης.

Πηγή: epixeiro.gr

Ψηφιακός Μετασχηματισμός (Digital Transformation) από την Webtrails

Εμπιστευτείτε την ομάδα μας και αξιοποιήστε τα οφέλη του Ψηφιακού Μετασχηματισμού για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία  στο χώρο τόσο του Marketing όσο και του Web development, οι μεθοδολογίες της Webtrails έχουν βασιστεί στις βασικές αρχές του Digital Marketing όπως έχει άλλωστε αναδείξει και σε ομιλίες σχετικές με τον ψηφιακό μετασχηματισμό ο CEO της Webtrails, Νίκος Καμπιτάκης.

Στην Webtrails αναλαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο σχεδιασμό και την ανάπτυξη της ηλεκτρονικής παρουσίας της επιχείρησης σας είτε με τη μορφή marketing website είτε με τη μορφή ηλεκτρονικού καταστήματος (e-shop). Η διαδικασία ανάπτυξης της ηλεκτρονικής παρουσίας μιας επιχείρησης είναι πολυσύνθετη και απαιτεί την συμμετοχή ενός συνόλου εξειδικευμένων επαγγελματιών προκειμένου να έχουμε τα καλύτερα ποιοτικά αποτελέσματα. Στην Webtrails ακολουθούμε μια καλά καθορισμένη μεθοδολογία που αποδίδει άρτια αποτελέσματα.

Performance-Marketing

Σχεδιάζουμε με βάση τις ανάγκες σας το Performance  Marketing που πρέπει να ακολουθήσει η επιχείρησή σας για να βελτιστοποιήσει τη λειτουργία της και να  επιτύχει τους στόχους της, πάντα με γνώμονα τον καθορισμό και την επίτευξη μετρήσιμων αποτελεσμάτων. Αναλύουμε το κοινό σας και προχωράμε πέρα από την κατασκευή και στην βελτιστοποίηση του website σας για να βρεθείτε στις υψηλότερες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Συνδυάζουμε με content marketing, social media marketing καθώς και e-mail marketing campaigns για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Στήνουμε και διαχειριζόμαστε για εσάς διαφημιστικές καμπάνιες μέσω της υπηρεσίας διαχείρισης διαφημίσεων Google AdWords.

Σε κάθε  υπηρεσία μας βασικό μας μέλημα αποτελεί η παρακολούθηση και η μέτρηση της απόδοσης  των ενεργειών μας, προσφέροντας στοχευμένο και αποτελεσματικό Business Consulting   σε όλα τα στάδια της συνεργασίας μας. Βοηθούμε έτσι τους πελάτες μας να παρακολουθούν πάντα την πρόοδο έναντι των στόχων τους παρακολουθώντας τους σημαντικούς γι’αυτούς βασικούς δείκτες απόδοσης (KPΙ’s).

Case Study: Energycert Project

Με τον συνεργάτη μας Energycert έχουμε συνεργαστεί σε ένα πλήθος υπηρεσιών, ξεκινώντας από τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη του website τους και συνεχίζοντας σε υπηρεσίες Digital Marketing & Online Presence. Ενδεικτικά παραθέτονται οι παρακάτω υπηρεσίες μας.

energycert web design & development

Για της ανάγκες της Energycert σχεδιάζουμε & δημιουργούμε καμπάνιες Google Αdwords με έμφαση στο πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον. Στόχος των καμπανιών μας είναι η προσέλκυση του κοινού στη σελίδας και η μετατροπή των απλών επισκεπτών της σε leads και, κατ’ επέκταση, σε πελάτες.

Έχουμε αναλάβει την online παρουσία της εταιρείας στα Social Media που διαθέτει, διαμορφώνοντας κατάλληλα Facebook Posts & Facebook Ads για την προβολή και προώθηση των υπηρεσιών της.

Energycert Social Campaigns
Δείτε περισσότερα για το project της Energycert: Έργο Energycert

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Εμπιστευτείτε μας για τη ψηφιακή αναβάθμιση της επιχείρησής σας! Η ομάδα μας σας προσφέρει τη κατάλληλη καθοδήγηση για την υποβολή της αίτησης που θα χρειαστεί, προκειμένου να ενταχθείτε στο επενδυτικό πρόγραμμα που ταιριάζει στην περίπτωσή σας, καθώς και στην υλοποίηση του. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810.235.631, στο email [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.