Προβάλλετε την επιχείρηση σας στους χρήστες της Google με το Google My Business

Google My Business

Φροντίστε να είστε παρόντες όταν σας αναζητούν οι πελάτες στο Google

Αποκτήστε ολοκληρωμένη παρουσία στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης, Google μέσο του προφίλ της επιχείρησης σας στο Google My Business. Με την ολοκληρωμένη καταχώρηση της επιχείρησης σας στο εργαλείο της Google μπορείτε να διαχειρίζεστε την παρουσία σας στο διαδίκτυο σε όλα τα προϊόντα της Google, όπως, μεταξύ άλλων, στην Αναζήτηση και στους Χάρτες. Μπορείτε να προβάλλετε πληροφορίες όπως το ωράριο λειτουργίας, τον αριθμό τηλεφώνου και τις οδηγίες μετάβασης στην επιχείρησή σας.
Βοηθάτε έτσι τους πελάτες να σας βρουν, αλλά και τους ενημερώνετε σχετικά με την επιχείρηση σας.




Οφέλη

  • Έλεγχος των πληροφοριών της επιχείρησής σας

    Όταν σας αναζητούν οι χρήστες, εμφανίζεται ο αριθμός τηλεφώνου σας; Αναφέρεται η σωστή διεύθυνση και ο σωστός ιστότοπος; Εμφανίζονται σωστά  το ωράριο λειτουργίας, τα στοιχεία επικοινωνίας και άλλα στοιχεία της εταιρείας σας; Μήπως κλείνετε για διακοπές ή θέλετε να προσθέσετε μια νέα τοποθεσία; Ρυθμίστε τον τρόπο που εμφανίζεστε στην Αναζήτηση Google και στους Χάρτες Google και βεβαιωθείτε ότι τα στοιχεία της επιχείρησής σας είναι πάντα ακριβή.
  • Οι χρήστες σάς βρίσκουν εύκολα

    Οι πελάτες βρίσκουν τα σωστά στοιχεία πολύ εύκολα και μπορούν να επικοινωνήσουν με ένα μόλις κλικ.
  • Προβάλλετε τα μοναδικά χαρακτηριστικά σας

    Οι φωτογραφίες αναδεικνύουν τα μοναδικά χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας. Μοιραστείτε τα καλύτερα χαρακτηριστικά της επιχείρησής σας.
  • Αλληλεπιδράστε με τους πελάτες σας

    Οι ικανοποιημένοι πελάτες σας διαφημίζουν. Προβάλετε τις καλές κριτικές και αφήστε τους θαυμαστές σας να μοιραστούν και με άλλους τις ιστορίες τους.
business-benefits

Προσθέστε μια προσωπική πινελιά!

Καλωσορίστε τους χρήστες στον ιστότοπό σας, προσφέροντάς τους μια εικονική περιήγηση στην επιχείρησή σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια εικονική περιήγηση 360 μοιρών στην επιχείρησή σας. Κάθε φορά που οι χρήστες σας αναζητούν, θα μπορούν να πάρουν μια γεύση της επιχείρησής σας από κοντά.

Πως λειτουργεί

  • Πίνακας ελέγχου

    Μέσα από τον πίνακα ελέγχου μπορείτε να επεξεργάζεστε, ανά πάσα στιγμή, τα στοιχεία της επιχείρησής σας και αυτά ενημερώνονται αυτόματα στην Αναζήτηση Google και στους Χάρτες.
  • Διατηρήστε τον έλεγχο των κριτικών σας

    Μάθετε πρώτοι πότε οι χρήστες μιλούν για την επιχείρησή σας, απαντήστε τους ως ιδιοκτήτης της επιχείρησης και παρακολουθήστε τις αξιολογήσεις με την πάροδο του χρόνου.
  • Αποκτήστε εσωτερική πληροφόρηση

    Μάθετε για τους πελάτες σας και πώς αλληλεπιδρούν με την επιχείρησή σας. Πώς σας βρήκαν οι χρήστες; Από πού προέρχονται;
    Με το Google My Business οι απαντήσεις βρίσκονται μπροστά σας.

    Κλικ και κλήσεις
    Δείτε πόσα κλικ γίνονται στον αριθμό τηλεφώνου της επιχείρησής σας, καθώς και τα αιτήματα για οδηγίες μετάβασης και τις επισκέψεις που συγκεντρώνει ο ιστότοπός σας.
    Προβολές
    Δείτε πόσες φορές οι πελάτες βρίσκουν την επιχείρησή σας στο Google και παρακολουθήστε τις τάσεις με την πάροδο του χρόνου.
    Οδηγίες
    Δείτε πόσα άτομα κάνουν κλικ, για να λάβουν οδηγίες μετάβασης στην επιχείρησή σας.


Η Webtrails μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να αποκτήσει ένα ολοκληρωμένο προφίλ στο εργαλείο Google My Business. Εξασφαλίστε έτσι μια πιστοποιημένη παρουσία στους Χάρτες και την Αναζήτηση της Google. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810.235.631, στο email [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.