Προβάλετε την επιχείρησή σας μέσω Google Ads και προσεγγίστε περισσότερους πελάτες!

Διαφημίσεις στο Google Ads

Μέσω των διαφημίσεων στο Google Ads (Google Adwords), οι πελάτες θα σας βλέπουν ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν στην Google αυτά που προσφέρετε! Χρησιμοποιώντας το Google Ads δίνεται η δυνατότητα στόχευσης με συγκεκριμένες λέξεις – κλειδιά που ενδιαφέρουν την επιχείρησή σας. Παράλληλα, η Google διαθέτει ένα ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων ιστοσελίδων στις οποίες μπορούν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας, ανάμεσα σε αυτές και η δημοφιλής πλατφόρμα YouTube.Η έμπειρη ομάδα της Webtrails αναλαμβάνει τις διαφημίσεις Google Ads, προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό κόστος.


Γιατί να εντάξετε το Google Ads στην καμπάνια marketing σας;

 • Για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες.
  Με τη χρήση του Google Ads σας βοηθάμε να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε, καθώς και να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.
 • Για να προσεγγίσετε τα κατάλληλα άτομα την κατάλληλη στιγμή.
  Οι χρήστες ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας στην Google ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.
 • Για να διαφημιστείτε αποτελεσματικά σε τοπικό ή παγκόσμιο επίπεδο.
  Στοχεύουμε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές ή πόλεις ή σε μια καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Άμεση πρόσβαση στα αποτελέσματα των καμπανιών

 • Δεδομένα σχετικά με το πως αποδίδουν οι διαφημίσεις σας.
  Με τη χρήση των κατάλληλων εργαλείων η ομάδα μας σας προσφέρει πρόσβαση σε σημαντικά στατιστικά στοιχεία. Θα μπορείτε να βλέπετε σε πόσους χρήστες εμφανίζονται οι διαφημίσεις σας, καθώς και πόσοι επισκέπτονται τον ιστότοπό σας ή καλούν την επιχείρησή σας. Μπορούμε επίσης να στοχεύσουμε συγκεκριμένους τύπους χρηστών, αν η επιχείρησή σας παρέχει εξειδικευμένα προϊόντα ή υπηρεσίες
 • Βελτιστοποίηση των δυνατοτήτων των καμπανιών σας.
  Με τον διαρκή έλεγχο που υλοποιούμε κατά την διάρκεια των καμπανιών , ρυθμίζουμε κατάλληλα τις διαφημίσεις μας και υλοποιούμε τις απαραίτητες αλλαγές όπου κρίνεται απαραίτητο ώστε να επιτύχουμε μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Δίκτυα διαφήμισης στο Google Ads

Με το Google Ads μπορούμε να προσεγγίσουμε τους πελάτες-στόχο μας, χρησιμοποιώντας ποικίλους τρόπους, ανάλογα τις ανάγκες που εξυπηρετούνται.
 • Διαφημίσεις αναζήτησης – Search Ads
  Η διαφήμισή σας εμφανίζεται δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.
 • Διαφημίσεις προβολής – Display Ads
  Με διαφημίσεις κειμένου και banner στο Gmail και σε ένα δίκτυο με πάνω από δύο εκατομμύρια ιστοτόπους και εφαρμογές, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανίζεται όπου βρίσκονται οι πελάτες σας.
 • Διαφημίσεις βίντεο – Video Ads
  Η επιχείρησή σας ζωντανεύει μπροστά στα μάτια νέων πελατών στο YouTube. Είναι ένας μοναδικός τρόπος, για να μοιραστείτε την ιστορία σας.
 • Διαφημίσεις εφαρμογών – App Ads
  Προωθήστε την εφαρμογή σας προβάλλοντας διαφημίσεις σε ολόκληρο το δίκτυο της Google, χωρίς να απαιτείται εμπειρία σχεδιασμού.

adwords-networks

Google Ads Campaigns από την Webtrails

Είστε έτοιμοι να εντάξετε το Google Ads στο marketing plan σας; Μια δυνατή παρουσία στο Google σας βοηθάει να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο website σας, να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επιχείρησής σας καθώς και την αφοσίωση των πελατών σας, να αποκτήσετε νέα leads και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας. Η ομάδα μας διαθέτει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να σας παρέχει υπηρεσίες προώθησης υψηλού επιπέδου. 

Στόχος μας αποτελεί η βέλτιστη προώθηση της επιχείρησή σας χρησιμοποιώντας τα πλέον αποτελεσματικά μέσα ώστε να φέρουμε άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα.

Η στρατηγική που ακολουθούμε για τις καμπάνιες Google Ads των πελατών μας διαμορφώνονται έπειτα από μελέτη και έρευνα τόσο σε σχέση με τις ανάγκες του πελάτη μας όσο και σε σχέση με το κοινό που απευθύνετε η επιχείρησή του.

adwords-setup-webtrails

Οι καμπάνιες που δημιουργούμε βρίσκονται υπό διαρκή έλεγχο ως προς την αποδοτικότητα τους και βελτιστοποιούνται για να προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα και αποδόσεις. Ελέγχουμε πάντα τα αποτελέσματα μας σε σχέση με τους στόχους μας και ανατροφοδοτούμε με την απαραίτητη πληροφορία για τη πορεία των καμπανιών μας.

data-studio-webtrails

Δείτε περισσότερα για τα Έργα μας.


Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Θέλετε να επωφεληθείτε και εσείς από τις αποτελεσματικές καμπάνιες Google Ads και να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας; Εμπιστευτείτε την έμπειρη ομάδας μας! Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810.235.631, στο email [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.