Google AdWords | Προωθήστε την επιχείρηση σας με τις διαφημίσεις video (Video Ads)

Google AWords – Διαφημίσεις video (Video Ads)

Παρουσιάστε την ιστορία σας σε ζωντανή μετάδοση. Οι διαφημίσεις video εμφανίζονται μόνο στους χρήστες που θέλετε, ενώ πληρώνετε μόνο όταν τις παρακολουθούν. Με άλλα λόγια, δεν θα σπαταλάτε χρήματα προβάλλοντας διαφημίσεις σε χρήστες που δεν ενδιαφέρονται για την επιχείρησή σας. Η έμπειρη ομάδα της Webtrails αναλαμβάνει τις διαφημίσεις video, προσφέροντας εγγυημένα αποτελέσματα στο μικρότερο δυνατό κόστος.

Επιλέγοντας τον ιδανικό πελάτη.

Οι διαφημίσεις video προβάλλονται στο YouTube και σε ολόκληρο τον ιστό μέσω του Δικτύου προβολής Google. Με πάνω από ένα (1) δισεκατομμύριο χρήστες, το YouTube είναι διαθέσιμο σε πάνω από 70 χώρες και σε περισσότερες από 60 γλώσσες, ενώ προσφέρει πλούσιο περιεχόμενο από όλο τον κόσμο. Το Δίκτυο προβολής προσεγγίζει πάνω από το 90% των χρηστών στο διαδίκτυο σε ολόκληρο τον κόσμο μέσω 2 εκατομμυρίων ιστοτόπων και εφαρμογών (πηγή: Comscore).

Μέσω της στόχευσης των διαφημίσεων video στο YouTube και στο Δίκτυο προβολής, μπορείτε να διαφημίζεστε στους καταναλωτές την κατάλληλη στιγμή. Χάρη σε μια ευρεία γκάμα μεθόδων στόχευσης που χρησιμοποιούμε όπως δημογραφικές ομάδες, ενδιαφέροντα, τοποθετήσεις και λίστες επαναληπτικού marketing, δημιουργούμε συγκεκριμένα & εξειδικευμένα είδη κοινού με βάση την ιδιότητα, τα ενδιαφέροντα και το περιεχόμενο που προβάλλουν οι χρήστες.

webtrails-display-ads-stoxeysi

Που εμφανίζονται οι διαφημίσεις video;

Ενώ το περιεχόμενο διαφημίσεων video πρέπει να φιλοξενείται στο YouTube, οι διαφημίσεις video μπορούν να εμφανίζονται στο YouTube και σε ιστότοπους και εφαρμογές συνεργατών για video σε ολόκληρο το δίκτυο προβολής, καθώς και σε tablet και κινητές συσκευές (ανάλογα με τη μορφή και τις ρυθμίσεις)

Ποιες είναι οι βασικές μορφές διαφήμισης video;

Στο AdWords, μπορούμε να δημιουργήσουμε αποτελεσματικές καμπάνιες video με μια σειρά από μορφές διαφημίσεων video που θα σας βοηθήσουν να προσελκύσετε πελάτες με διαφορετικούς τρόπους στο YouTube και σε άλλους ιστότοπους συνεργατών για video.

Στις διαθέσιμες μορφές διαφημίσεων video συγκαταλέγονται οι εξής:
 • οι διαφημίσεις TrueView σε ροή ή video discovery
 • οι διαφημίσεις video bumper


Διαφημίσεις video TrueView

Με τις διαφημίσεις TrueView δεν πληρώνετε για τυχαίες ή πιθανές εμφανίσεις. Χρεώνεστε μόνο όταν οι θεατές παρακολουθούν ή αλληλεπιδρούν με στοιχεία του video σας. Υπάρχουν δύο τύποι διαφημίσεων TrueView: σε ροή και video discovery.
Πλεονεκτήματα διαφημίσεων TrueView
 • Όλοι κερδίζουν: Οι θεατές βλέπουν video που τους κινούν το ενδιαφέρον και εσείς λαμβάνετε περισσότερες προβολές από ένα κοινό που γνωρίζετε με βεβαιότητα ότι ενδιαφέρεται για τα video σας. Επειδή επιλέγετε το ποσό που θέλετε να πληρώνετε ανά προβολή, εξασφαλίζετε το κατάλληλο κοινό στην κατάλληλη τιμή.
 • Ελευθερία προσαρμογής: Μπορείτε, επίσης, να προβάλετε video με διάρκεια μεγαλύτερη των 30 δευτερολέπτων.
 • Ευρεία προσέγγιση: Οι διαφημίσεις TrueView μπορούν να εμφανίζονται τόσο στο YouTube όσο και σε ιστότοπους άλλων εκδοτών του Δικτύου προβολής για υπολογιστές και κινητές συσκευές προηγμένης τεχνολογίας.
Με ποιους στόχους καμπάνιας μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι διαφημίσεις TrueView;
Οι διαφημίσεις TrueView χρησιμοποιούνται όταν αναζητούμε δυνητικούς πελάτες, όταν επιδιώκουμε την αύξηση στην επισκεψιμότητα του website μας καθώς και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας μας.

Διαφημίσεις video bumper

Οι διαφημίσεις video bumper είναι μια σύντομη μορφή διαφήμισης video, σχεδιασμένες ώστε να σας δίνουν τη δυνατότητα να προσεγγίζετε περισσότερους πελάτες και να αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.
Σε ποιες περιπτώσεις πρέπει να τις χρησιμοποιώ;
Επιλέγουμε αυτήν τη μορφή, όταν θέλουμε να προσεγγίσουμε περισσότερους θεατές με ένα σύντομο μήνυμα που δεν θα ξεχάσουν εύκολα.
Πώς λειτουργούν;
Η διαφήμιση video bumper έχει διάρκεια 6 δευτερολέπτων ή μικρότερη και η αναπαραγωγή της γίνεται πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από άλλα video. Οι θεατές δεν έχουν την επιλογή να παραβλέψουν τη διαφήμιση.
Πού μπορούν να εμφανίζονται οι διαφημίσεις;
Οι διαφημίσεις video bumper μπορούν να εμφανίζονται σε video του YouTube ή σε video σε ιστότοπους και εφαρμογές συνεργατών στο Δίκτυο προβολής.


Video Ads από την Webtrails

Είστε έτοιμοι να εντάξετε τις διαφημίσεις video στο marketing plan σας; Μια δυνατή παρουσία στη Google σας βοηθάει να επιτύχετε τους στόχους που εξυπηρετούν την επιχείρηση σας. Μπορείτε να αναζητήσετε δυνητικούς πελάτες, να αυξήσετε την επισκεψιμότητα του website σας ή να ενισχύσετε την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας σας.

Η στρατηγική που ακολουθούμε για τις διαφημιστικές καμπάνιες των πελατών μας διαμορφώνονται έπειτα από μελέτη και έρευνα τόσο σε σχέση με τις ανάγκες της επιχείρησης σας όσο και σε σχέση με το κοινό που απευθύνεστε.

Μεθοδολογία που ακολουθούμε για τις διαφημίσεις video

 • Ρυθμίζουμε τούς στόχους της καμπάνιας και τον τύπο της.
 • Διαμορφώνουμε την στόχευσή χρησιμοποιώντας πλήθος κριτηρίων όπως τα ενδιαφέροντα, τα γεωγραφικά & τα δημογραφικά στοιχεία όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί έπειτα από τη μελέτη της ομάδας μας.
 • Καθορίζουμε την στρατηγική καθώς και τον προϋπολογισμό μας.
 • Δημιουργούμε έναν λογαριασμό στο YouTube με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες της επιχείρησή σας.
 • Ανεβάζουμε σε αυτό video σχετικό με τη θεματολογία που έχουμε ορίσει και βάση του στρατηγικού σχεδιασμού που έχουμε καθορίσει. Εφόσον συμφωνηθεί υπάρχει η δυνατότητα παραγωγής video από τους έμπειρους επαγγελματίες της ομάδα μας.
 • Παρακολουθούμε τα αποτελέσματα των καμπανιών μας χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα εργαλεία analytics (όπως το Youtube Analytics). Συγκρίνουμε βάση των στόχων που έχουν τεθεί και αναπροσαρμόζουμε ώστε να επιτευχθούν τα βέλτιστα αποτελέσματα.
 • Παρέχουμε ολοκληρωμένα report με μετρήσιμα στοιχεία αξιολογώντας την αποτελεσματικότητα των καμπανιών μας.


Δίκτυα διαφήμισης στο Google AdWords

Οι διαφημίσεις video αποτελούν έναν από τους βασικούς τρόπους προβολής που παρέχει το Google AdWords. Πέρα όμως από αυτές με το AdWords μπορούμε να προσεγγίσουμε τους πελάτες-στόχο μας, χρησιμοποιώντας ποικίλους άλλους τρόπους, ανάλογα τις ανάγκες που εξυπηρετούνται.
 • Διαφημίσεις αναζήτησης – Search Ads Η διαφήμισή σας εμφανίζεται δίπλα στα αποτελέσματα αναζήτησης Google.
 • Διαφημίσεις προβολής – Display Ads Με διαφημίσεις κειμένου και banner στο Gmail και σε ένα δίκτυο με πάνω από δύο εκατομμύρια ιστοτόπους και εφαρμογές, η διαφήμισή σας μπορεί να εμφανίζεται όπου βρίσκονται οι πελάτες σας.
 • Διαφημίσεις εφαρμογών – App Ads Προωθήστε την εφαρμογή σας προβάλλοντας διαφημίσεις σε ολόκληρο το δίκτυο της Google, χωρίς να απαιτείται εμπειρία σχεδιασμού.Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για διαφημίσεις AdWords; Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810.235.631, στο email [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.