Αξιοποιήστε τις δυνατότητες του Email Marketing & της διασύνδεσης του website σας με το Mailchimp

Email Marketing Campaign

Το email marketing μπορεί να αποτελέσει ένα από τα δυνατότερα κανάλια επικοινωνίας με τους πελάτες σας και βασικό εργαλείο του digital marketing.  Στο email marketing τα emails αποτελούν το μέσο επικοινωνίας μεταξύ πελάτη και διαφημιζόμενου και σαν στρατηγική έχει υψηλό ποσοστό απόδοσης όταν υλοποιείται με τον κατάλληλο χειρισμό και στόχευση.

Οι καμπάνιες αυτές μπορούν  να συνεισφέρουν στην προβολή & προώθηση προϊόντων, στην προβολή της σελίδας για εμπορικούς σκοπούς, στην προώθηση νέων είτε για εμπορικούς είτε για ενημερωτικούς σκοπούς συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη αλληλεπίδρασης με τους επισκέπτες της σελίδα σας.

Σύμφωνα με τα στατιστικά το email marketing παράγει 9 φορές περισσότερες πωλήσεις online απ’ όλα τα κοινωνικά δίκτυα μαζί.

Γιατί email marketing;

  • Είναι μακράν το πιο αποδοτικό κανάλι marketing .
  • Είναι εύκολο στο ξεκίνημά του και μπορεί να γίνει σταδιακά.
  • Δίνει την δυνατότητα προσωποποίησης κάθε αποστελλόμενου μηνύματος.
  • Έχει μικρό κόστος και τα αποτελέσματα που μπορεί να επιφέρει είναι μεγάλα.

Προκειμένου να αποκομίσετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα από την συγκεκριμένη στρατηγική, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε επαγγελματικά εργαλεία για την αποστολή της ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας όπως το το MailChimp.

mailchimp-marketing

Mailchimp | Email Marketing software (EMS)

Πρόκειται για μια διαδεδομένη πλατφόρμα μαζικής αποστολής email. Επιτρέπει το στήσιμο και την αποστολή ενημερωτικών e-mails και διαφημιστικών καμπανιών μέσα από ένα χρηστικό περιβάλλον διαχείρισης. Δίνει πολύτιμες πληροφορίες και στατιστικά των αποστολών όπως πόσοι παραλήπτες άνοιξαν τα email, σε πόσους και σε ποιους συνδέσμους – links έκαναν click, αλλά και τις δημοφιλέστερες τοποθεσίες από όπου τα είδαν.

Με τη χρήση της πλατφόρμας αποστολής Mailchimp επιτυγχάνεται η βελτίωση της δομής των μηνυμάτων σας, η ενδυνάμωση της αλληλεπίδρασης με το κοινό σας και φυσικά η αύξηση των πωλήσεων σας.

Χαρακτηριστικά Mailchimp platform:

  • δυνατότητα διαμόρφωσης της δομής και του περιεχομένου των emails
  • δημιουργία και διαχείριση λιστών παραληπτών – δυνατότητα διαχωρισμού επαφών για στοχευμένες αποστολές
  • tracking – λήψη πλήθους στατιστικών πληροφοριών (open rate, click rate, bounce rate)
  • προστασία της αλληλογραφίας από το να χαρακτηριστεί ως spam
  • δυνατότητα προγραμματισμού των αποστολών σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή
  • δυνατότητα A/B testing, ώστε να ελεγχθεί η  αποτελεσματικότητα διαφορετικών ιδεών
Ένα από τα πλέον σημαντικά χαρακτηριστικά της πλατφόρμας Mailchimp είναι η δυνατότητα διασύνδεσης της με το website σας. Δίνεται η δυνατότητα να συνδεθούν παραμετροποιήσιμες signup forms με τις λίστες παραληπτών του Mailchimp βελτιστοποιώντας έτσι τις διαδικασίες και επιτυγχάνοντας καλύτερη συλλογή και οργάνωση των επαφών σας.

Newsletter – Integration with Mailchimp by Webtrails

Η εταιρεία μας προσφέρει τη δυνατότητα ενσωμάτωσης των φορμών του website σας με το Mailchimp. Με αυτοματοποιημένο τρόπο, πραγματοποιείται η εισαγωγή των απαραίτητων στοιχείων από τις φόρμες στα αντίστοιχα πεδία του Mailchimp, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο χρόνο και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα της ροής εργασιών της επιχείρησής σας.

Case Study: Energycert Project

energycert newsletter

Για το website της εταιρείας Energycert υλοποιήθηκε η διασύνδεση του με το Mailchimp, επιτυγχάνοντας έτσι την αυτοματοποιημένη αποθήκευση στοιχείων από τις φόρμες του website στο σύστημα Mailchimp.

Δείτε περισσότερα για το project της Energycert: Έργο Energycert

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Είτε επιθυμείτε να ξεκινήσετε και εσείς τις δικές σας καμπάνιες e-mail marketing,είτε να ενσωματώσετε το εργαλείο Mailchimp στο site σας εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 2810.235.631, στο email [email protected] ή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.